aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΤο ρεκόρ του Γιανναρά και οι υψηλές του προσδοκίες στο Κατάρ!

Το ρεκόρ του Γιανναρά και οι υψηλές του προσδοκίες στο Κατάρ!

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Τον Σεπτέμβρη έκανε το πρώτο του ταξίδι για το εξωτερικό, αρχίζοντας μία εκτός Κύπρου καριέρα, που είχε ως προορισμό την Τυνησία (Ράντις). Τώρα, ετοιμάζει βαλίτσες για τον δεύτερο, μιας και ένα μικρό ζήτημα με τη βίζα έχει διευθετηθεί και στο τέλος της βδομάδας οι δικοί του θα τον αποχαιρετήσουν, ευχόμενοι στον ίδιο «καλή επιτυχία» στο Κατάρ!

Για τον ομοσπονδιακό μας τεχνικό, Παναγιώτη Γιανναρά, ο λόγος. Ο Κύπριος τεχνικός λοιπόν, με το που κάνει και ένα προσωπικό ρεκόρ, όντας ο πρώτος Κύπριος προπονητής που θα έχει δουλέψει σε τρεις διαφορετικές ηπείρους (Ευρώπη, Αφρική, Ασία), αναλαμβάνει την ομάδα Κατάρ-Κλαμπ, που είναι από τις κορυφαίες της χώρας, εκεί όπου θα έχει για παρέα τον άλλοτε πρώτο προπονητή στον Κεραυνό Βασίλη Φραγκιά, που είχε για «δεξί χέρι», τον Παναγιώτη!

Ως γνωστόν, ο Βασίλης Φραγκιάς είναι ο ομοσπονδιακός προπονητής στην Αραβική χώρα. Το συμβόλαιο που έχει υπογράψει ο Παναγιώτης Γιανναράς, θα έχει διάρκεια ως το τέλος της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Δηλαδή, είναι συμβόλαιο 1,5 έτους.

Όσο για την ομάδα που αναλαμβάνει; Η Κατάρ-Κλαμπ, μπορεί να συγκαταλέγεται στις κορυφαίες της χώρας, ωστόσο οι απανωτές ήττες που δέχθηκε στα τελευταία της παιχνίδια, ανάγκασαν τους ανθρώπους της να αναθεωρήσουν τους στόχους της χρονιάς προς τα κάτω…

«Συμφωνήσαμε όπως δουλέψουμε σκληρά για να δούμε που θα βγάλει η χρονιά και θα παλέψουμε για τη διάκριση στις άλλες διοργανώσεις». Αυτό μας ανέφερε ο Παναγιώτης Γιανναράς σε επικοινωνία που είχαμε, κατά την οποία μας ανέφερε και τα ακόλουθα:

«Πάω στο Κατάρ για να πετύχω! Αν δεν το πίστευα αυτό, πολύ απλά δεν θα πήγαινα. Πληροφορήθηκα επαρκώς για τις συνθήκες δουλειάς που υπάρχουν εκεί και αυτές, είναι από τις καλύτερες για να μπορέσει να δουλέψει ένας προπονητής. Η σκληρή δουλειά είναι το δόγμα μου και με αυτό θα προσπαθήσω να εμπνεύσω όλους τους ανθρώπους με τους οποίους θα συνεργασθώ, κάνοντας το παν για να δικαιώσω τους ανθρώπους της νέας μου ομάδας, για την επιλογή τους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ