aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΤο αυριανό πρόγραμμα και τα αποτελέσματα

Το αυριανό πρόγραμμα και τα αποτελέσματα

Τέσσερις αγώνες περιλάμβανε η δεύτερη ημέρα της διεξαγωγής του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ16 που γίνεται στο «Τάσσος Παπαδόπουλος Ελευθερία». Θυμίζουμε πως τα παιχνίδια ξεκίνησαν από τις 17 Ιουλίου και θα συνεχιστούν μέχρι τις 24 του ίδιου μήνα.

Το μεγαλύτερο παιχνίδι της ημέρας ήταν αυτό της Κύπρου κόντρα στο Αζερμπαϊτζάν, όπου η χώρα μας πέτυχε μία μεγάλη νίκη κάνοντας την ανατροπή στην τέταρτη περίοδο. Το Αζερμπαϊτζάν ήταν μπροστά στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, όμως το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αντέδρασε σωστά στο γήπεδο, έκανε την ανατροπή και πήρε την μεγάλη νίκη.

Αυτή είναι η δεύτερη νίκη της Κύπρου σε ισάριθμους αγώνες στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, αφού στην πρεμιέρα είχε επικρατήσει του Σαν Μαρίνο. Στα άλλα τρία παιχνίδια της δεύτερης ημέρας το Γιβραλτάρ επικράτησε με 66-58 της Ανδόρρας, η Μάλτα πήρε δύσκολη νίκη σε παιχνίδι-θρίλερ κόντρα στην Ουαλία με 65-63 και η Μολδαβία επικράτησε της Αρμενίας με τελικό σκορ 75-51.

Όσο αφορά την τρίτη ημέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, αυτή θα περιλαμβάνει επίσης τέσσερις αγώνες. Τα παιχνίδια θα ξεκινήσουν στις 13:45 με τον αγώνα Σαν Μαρίνο-Αζερμπαϊτζάν, ενώ στις 16:00 θα ακολουθήσει η αναμέτρηση Αλβανία-Αρμενία.

Δύο ώρες και δεκαπέντε λεπτά αργότερα, στις 18:15, θα είναι η σειρά της Κύπρου να αγωνιστεί μπροστά από το κοινό της, αντιμετωπίζοντας την Μάλτα. Τέταρτος και τελευταίος αγώνας της ημέρας θα είναι το Μολδαβία-Γιβραλτάρ, που θα ξεκινήσει στις 20:30.

Αξίζει να σημειωθεί πως η είσοδος για όλα τα παιχνίδια είναι ελεύθερη για το κοινό, ενώ όσοι επιθυμούν μπορούν να παρακολουθήσουν μέσω διαδικτύου τους αγώνες, αγοράζοντας τους μέσα από την ιστοσελίδα https://alfasports.solidtango.com/live σε μία παραγωγή του Alfa Sports TV.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ