aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Την πετυχημένη συνταγή δεν την αλλάζεις…

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Συνταγή που πετυχαίνει δεν… αλλάζει! Γνωμικό το οποίο έχει ταιριάξει πάμπολλες φορές στον αθλητισμό, όσον αφορά τις επιτυχημένες ομάδες. Βέβαια, δε χωράει καμιά αμφιβολία ότι η πιο επιτυχημένη ομάδα της αγωνιστικής περιόδου που πέρασε, ήταν ο Κεραυνός. Μόνο και μόνο που κατέκτησε τον τίτλο, αυτό αρκεί και… περισσεύει άσχετα αν υπάρχουν και άλλα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι ο Κεραυνός ήταν τελικά η καλύτερη ομάδα.

Πόσο θα διαφοροποιηθεί λοιπόν ο πρωταθλητής, κατά την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο; Ελάχιστα… Ο αναμενόμενος στόχος λοιπόν, είναι να μείνει όσο περισσότερο γίνεται ίδια η ομάδα που κατέκτησε τον τίτλο. Αυτό βέβαια, θα είναι κάτι που θα προσδώσει ομοιογένεια. Από εκεί και πέρα όμως, να θυμίσουμε ότι ο Κεραυνός παρέμεινε σε μεγάλο βαθμό ο ίδιος, όπως και στην προπερασμένη αγωνιστική περίοδο, παρότι τότε δεν κατέκτησε κανέναν τίτλο.

Στην τελική, ο Χριστόφορος Λειβαδιώτης κάτι παραπάνω ήξερε και γι` αυτό ζήτησε από τους ιθύνοντες του Κεραυνού, να κρατήσουν αρκετούς παίκτες στην προ δυο αγωνιστικών περιόδων ομάδα. Ο καθένας κρίνεται εκ του αποτελέσματος και το αποτέλεσμα για τον Κεραυνό, ήταν άκρως θετικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ