aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑBASKET LEAGUEΘρήνος για την απώλεια του Ραφαήλ Σκεμπέ

Θρήνος για την απώλεια του Ραφαήλ Σκεμπέ

Στη θλίψη βυθίστηκε η οικογένεια του μπάσκετ, καθώς ο Ραφαήλ Σκεμπές έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στην περιοχή της Κολοβρέχτης.

Ο 23χρονος σκοτώθηκε όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε βγήκε εκτός οδοστρώματος και βρέθηκε στο χείλος του ποταμού, κάτω από τον δρόμο. Περαστικός οδηγός είδε νωρίς το πρωί το αυτοκίνητο, ενημέρωσε τις αρχές για να φτάσουν στον τόπο του δυστυχήματος το ΕΚΑΒ, η αστυνομία και η πυροσβεστική για να ανασύρουν νεκρό τον άτυχο Ραφαήλ.

Ο Ραφαήλ Σκεμπές ξεκίνησε το μπάσκετ από τις ακαδημίες της Παναγίτσας Χαλκίδας και παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει ήδη αρκετές παραστάσεις καθώς ήταν ο βασικός πλέι μέικερ της ομάδας του σε Γ’ Εθνική και Α’ ΕΣΚΑΣΕ τις περιόδους 2012-13 και 2013-14, ενώ έπαιξε σε όλα τα τμήματα υποδομής της ομάδας.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ: «Το Δ.Σ. της ΕΟΚ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου αθλητή Ραφαήλ Σκεμπέ, ο οποίος έχασε την ζωή στα 23 του χρόνια του σε τροχαίο δυστύχημα. Κάθε ανθρώπινη απώλεια είναι επώδυνη, όμως όταν “φεύγουν” άνθρωποι τόσο νέοι τα λόγια χάνουν το νόημά τους και τίποτα δεν μπορεί να απαλύνει τον πόνο των δικών του ανθρώπων. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα το σκεπάσει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ