aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Κεραυνός και Παραλίμνι, ανοίγουν στις 19:00 στο «Κώστας Παπαέλληνας» τη δική τους σειρά στην ημιτελική φάση του πρωταθλήματος μπάσκετ, με έπαθλο την είσοδο στην τελική φάση των πλέι οφ. Η ομάδα που θα φθάσει πρώτη στις τρεις νίκες θα δηλώσει παρούσα στην τελική φάση, εκεί που θα κριθεί ο πρωταθλητής.

Απόψε θα γίνει το πρώτο βήμα, με την ομάδα του Στροβόλου να έχει τον τίτλο του φαβορί. Ο Κεραυνός, μετά την απώλεια του κυπέλλου, παρουσιάζεται αποφασισμένος όχι απλώς να ξεπεράσει το εμπόδιο της ομάδας του Παραλιμνίου, της οποίας υπερτερεί σε πολλούς τομείς, αλλά και να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Από την πλευρά της, η ομάδα του Νικόλα Παπαδόπουλου, γνωρίζει ότι είναι το αουτσάιντερ και θα αγωνιστεί χωρίς άγχος για το καλύτερο και γιατί όχι την έκπληξη. Άλλωστε, για το Παραλίμνι η σεζόν κρίνεται πετυχημένη με την παρουσία της ομάδας στην τετράδα του πρωταθλήματος. Το Παραλίμνι είναι η μοναδική ομάδα στην τρέχουσα σεζόν που κέρδισε τον Κεραυνό στην έδρα του (56-55).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ