aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΘέλει να ανεβάσει τις μετοχές του αθλήματος

Θέλει να ανεβάσει τις μετοχές του αθλήματος

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Διάχυτη αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στο μπάσκετ, ενόψει της συμμετοχής στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2017, με την Κύπρο να δηλώνει παρούσα στον 1ο όμιλο. Θα έχει για αντιπάλους το Βέλγιο, την Ελβετία και την Ισλανδία.

Η αισιοδοξία πηγάζει από το γεγονός ότι το άθλημα άρχισε να καταγράφει ανοδική πορεία, μετά την πολύχρονη κατηφόρα, ενώ στην Εθνική είναι όλοι συγκρατημένοι λόγω του γεγονότος ότι η ομάδα αγνοεί το ροζ φύλλο σε επίσημο αγώνα από το 2008!

Στο διάστημα 31 Αυγούστου με 17 Σεπτεμβρίου η Κύπρος θα δώσει έξι παιχνίδια για τον 1ο όμιλο. Έγινε λόγος πως, ο μέγιστος στόχος είναι η κατάκτηση της 2ης θέσης, η οποία υπό προϋποθέσεις μπορεί να οδηγήσει ακόμα και στην τελική φάση. Θα είναι ό,τι καλύτερο έχει συμβεί τα τελευταία χρόνια για το άθλημα. Κανείς δεν μπορεί να υπογράψει την επιτυχία, αλλά ότι θα γίνει προσπάθεια για το καλύτερο είναι υπόσχεση όλων στην Εθνική.

Βάσει δυναμικότητας των αντιπάλων –και ειδικά με τους Ελβετούς και τους Ισλανδούς, αφού το Βέλγιο παρουσιάζεται ως το φαβορί για την πρώτη θέση–, αναμένεται ότι θα υπάρξουν παιχνίδια που πιθανό να κριθούν στον πόντο.

Η ανοδική πορεία του κυπριακού μπάσκετ και το εξαίρετο κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της Εθνικής, πρέπει να έχει και συνέχεια, όποια κι αν είναι τα αποτελέσματα στο διάστημα 31 Αυγούστου με 17 Σεπτεμβρίου.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ