aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑ' Κατηγορία Μπάσκετ ΚύπρουΤετ α τετ ΚΟΚ-Ιωνά Νικολάου, πιθανή η διαφοροποίηση του μέτρου της κάρτας οπαδού

Τετ α τετ ΚΟΚ-Ιωνά Νικολάου, πιθανή η διαφοροποίηση του μέτρου της κάρτας οπαδού

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης συνάντησε το πρωί της Τετάρτης (10/4) στο Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως τον Υπουργό, κ. Ιωνά Νικολάου. Εκ μέρους της ΚΟΚ στην επίσκεψη παρευρέθηκαν ο πρόεδρος, Ανδρέας Μουζουρίδης, ο α’ αντιπρόεδρος, Στέλιος Μαρκίδης, ο γενικός γραμματέας, Παύλος Παυλίδης, το μέλος του Δ.Σ., Νίκος Νικολάου και ο γενικός διευθυντής, Άθως Αντωνίου.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης συζητήθηκαν διάφορα θέματα που αφορούν στην κυπριακή καλαθόσφαιρα, σε σχέση με τον νόμο περί βίας στα γήπεδα και το μητρώο φιλάθλων το οποίο εφαρμόστηκε για πρώτη φορά την φετινή σεζόν. Οι εκπρόσωποι της ΚΟΚ ανέφεραν στον Υπουργό τα προβλήματα που αντιμετωπίστηκαν στην κυπριακή καλαθόσφαιρα μέχρι στιγμής από το μέτρο, ενώ κατατέθηκαν και εισηγήσεις ενόψει της νέας σεζόν ώστε η νομοθεσία να εξελιχθεί και να υπάρχουν κάποιες διαφοροποιήσεις στα αθλήματα που διεξάγονται στα κλειστά στάδια.

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως ευχαρίστησε την ΚΟΚ για την συνάντηση και άκουσε τα όσα αναφέρθηκαν εκ μέρους της Ομοσπονδίας, τονίζοντας πως ήδη γίνονται σκέψεις για βελτιώσεις στην νομοθεσία, λαμβάνοντας υπόψη όλα τα αθλήματα που επηρεάζονται.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ