aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Τεράστια η ζήτηση για το «υπερθέαμα»

Το μεγάλο μπασκετικό γεγονός της χρονιάς πλησιάζει και το ενδιαφέρον του κόσμου γίνεται όλο και πιο έντονο. Η κάθοδος στην Κύπρο του εξάστερου Παναθηναϊκού, αλλά και των άλλων τριών ομάδων της επίσης έξι φορές πρωταθλήτριας Ευρώπης Μακάμπι Τελ Αβίβ, της κυπελλούχου Ελλάδος ΑΕΚ και της ανερχόμενης ρωσικής δύναμης Χίμκι, μαγνητίζουν τον κόσμο που δείχνει μέσα από το ενδιαφέρον για τα εισιτήρια ότι θα δώσει μαζικό παρόν στο τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης» που θα γίνει το τριήμερο 14-16 Σεπτεμβρίου στο «Τάσος Παπαδόπουλος» Ελευθερία.

Υπενθυμίζουμε ότι για το κάτω διάζωμα για όλους τους αγώνες η τιμή εισόδου είναι 30 Ευρώ, ενώ στα 20 Ευρώ καθορίστηκε η τιμή εισόδου για όλα τα ματς για το πάνω διάζωμα. Τα ημερήσια εισιτήρια που θα είναι διαθέσιμα μόνο στο γήπεδο τις μέρες των αγώνων κοστίζουν 10 Ευρώ στο πάνω διάζωμα και 15 Ευρώ στο κάτω διάζωμα, ενώ για καρέκλα στο γήπεδο η τιμή είναι 50 Ευρώ το ημερήσιο και 100 Ευρώ το πακέτο για όλους τους αγώνες.

Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα online από την SOLD OUT TICKETS στο www.soldoutΤickets.com.cy, καθώς επίσης στην Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, τους συνδέσμους φιλάθλων Παναθηναϊκού και ΑΕΚ στην Κύπρο, τα Clock Café στη Λεμεσό, τo Global College, σε επιλεγμένα καταστήματα φούρνων Ζορπά και σε επιλεγμένα περίπτερα So Easy.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ