aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Τέλος ο Αγγέλου και πάει για άλλον

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Αν και είχε προσκληθεί και παρευρεθεί στην ετήσια τελετή βραβεύσεων της ΚΟΚ, τελικά δεν… επιβράβευσε με τη σειρά του την πρόταση που του έκανε η καλαθοσφαιρική μας αρχή, για να αναλάβει τα ηνία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Για τον Βαγγέλη Αγγέλου η αναφορά, στον οποίο είχαν καταλήξει οι παράγοντες της ομοσπονδίας για τη διαδοχή του Παναγιώτη Γιανναρά.

Τελικά, κατά τις επαφές που έγιναν, δεν βρέθηκε η κοινή συνισταμένη (που προφανώς είχε να κάνει με το οικονομικό) και επομένως, στην ΚΟΚ έβαλαν πλώρη για άλλες λύσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, προτάθηκε ο Βασίλης Φραγκιάς, χωρίς όμως να σημαίνει ότι θα είναι ο εκλεκτός για νέα σειρά διαπραγματεύσεων.

Πέραν όμως τούτου, προς την καλαθοσφαιρική μας αρχή, τέθηκαν επίσης με μορφή εισηγήσεων και διάφορες περιπτώσεις Κύπριων προπονητών. Η Εθνική μας, θα έχει την επόμενη επίσημη υποχρέωση τους αγώνες με την Πορτογαλία και το Λουξεμβούργο, για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θα γίνει το 2021.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ