aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΤελετή απονομής διπλωμάτων σχολής καλαθόσφαιρας

Τελετή απονομής διπλωμάτων σχολής καλαθόσφαιρας

Η Σχολή Καλαθοσφαίρισης της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης ανακοινώνει πως την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί η τελετή απονομής των διπλωμάτων για τους απόφοιτους της Σχολής Προπονητών Β’ και Γ’ κατηγορίας και της Σχολής Κριτών και Διαιτητών για το 2015.

Η τελετή θα αρχίσει στις 20:30 και θα πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό Μέγαρο Κύπρου. Σε όλους όσους έχουν περάσει με επιτυχία τις εξετάσεις, γραπτές και πρακτικές, θα γίνει απονομή των διπλωμάτων τους κατά την διάρκεια της εκδήλωσης. Ο Διευθυντής της Σχολής Καλαθοσφαίρισης και Καθηγητής Διαιτησίας, Νίκος Καλαποδάς, μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΚ για την εκδήλωση της Παρασκευής.

«Η σχολή προπονητών ιδρύθηκε το 2000. Έπειτα από λίγα χρόνια λειτουργίας όμως είχαμε διακοπή των σχολών, οι οποίες ξεκίνησαν πάλι πριν από τέσσερα χρόνια και έκτοτε λειτουργούν συστηματικά και ανελλιπώς για όλες τις κατηγορίες (Α’, Β’ και Γ’ Κατηγορία).

Το πρόγραμμα των σπουδών για όλες τις κατηγορίες ετοιμάζει ο Δρ. Μιχάλης Αναστασιάδης, μαζί με εκλεκτούς συνεργάτες του, ο οποίος είναι καταξιωμένος καθηγητής πανεπιστημίου στην Αθήνα και είναι ο ίδιος που ετοιμάζει και τα προγράμματα των σχολών καλαθοσφαίρισης της Ελλάδος.

Οι σχολές καλαθόσφαιρας λειτουργούν από το 1994 μέχρι σήμερα. Τα περισσότερα χρόνια είχαμε τα μαθήματα κατά διαστήματα, όμως την τελευταία τριετία όλα γίνονται σε μόνιμη βάση, κάθε χρόνο. Έτσι έχουμε την ευκαιρία να ενδυναμώσουμε τους προπονητές, τους κριτές και τους διαιτητές, κάτι που συμβαδίζει με την πρόοδο του αθλήματος.

Θερμές ευχαριστίες και στον Εθνικό Εκπαιδευτή Διαιτησίας κ. Αντώνη Δημητρίου, για τα προγράμματα σπουδών των Διαιτητών και των Κριτών. Θα ήθελα τέλος να συγχαρώ την Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης για όλες τις ενέργειες της που έχουν ως στόχο την περαιτέρω εκπαίδευση όλων όσων αποτελούν μέρος του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ