aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Τα παιδιά δείχνουν το δρόμο

ΣΧΟΛΙΟ: TOY MAΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Δεν είναι και λίγες οι φορές εκείνες που η ιστορία έχει διδάξει ότι τα παιδιά ήταν αυτά που έδειξαν πολλούς… δρόμους στους μεγαλύτερούς τους! Ίσως αυτό να ισχύει και στην περίπτωση της κυπριακής καλαθόσφαιρας με αυτό που συμβαίνει τώρα.

Ποιο; Την αυξητική τάση που μαθαίνουμε ότι υπάρχει από μέρους των παιδιών στα διάφορα μπασκετικά καμπ που διοργανώνονται κάθε καλοκαίρι. Αυτό είναι που μας λένε αρκετοί διοργανωτές των συγκεκριμένων εκδηλώσεων και φυσικά κάτι τέτοιο, δεν μπορεί παρά να μην είναι ένα αρκετά αισιόδοξο μήνυμα. Γνωστό βέβαια το… ιστορικό της μακρόχρονης κατιούσας που είχε πάρει το άθλημα, κάτι που είχε σκορπίσει έντονα συναισθήματα ανησυχίας στους φίλους του αθλήματος, για το που οδηγείται αυτό.

Φαίνεται, όμως, ότι η απόφαση για μείωση των ξένων παικτών, με… «σημαιοφόρο της σταυροφορίας» την ίδια την ΚΟΚ και με τα σωματεία να συντείνουν, έπαιξε ή παίζει το δικό της ρόλο.  Άρα και εμείς, κάλλιστα θα μπορούσαμε να συμπεράνουμε ότι δεν είναι τυχαίο το γεγονός της αυξητικής τάσης, για την οποία αναφερθήκαμε πιο πάνω, με την ταυτόχρονη απόφαση για μείωση των ξένων.

Φαίνεται λοιπόν ότι τα παιδιά, βασισμένα στο ένστικτο τους, πάνε να μάθουν τα μυστικά της πορτοκαλιάς μπάλας και της μπασκέτας. Το ένστικτο, έχει πολύ λιγότερες πιθανότητες να λαθέψει σε σχέση με τη λογική και αυτό, είναι κάτι που τα παιδιά, τώρα μας το διδάσκουν, μέσω της καλαθόσφαιρας. Ας συνεργαστούμε μαζί τους λοιπόν!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ