aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΤα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα που θα συμμετέχει η Κύπρος το καλοκαίρι του 2020

Τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα που θα συμμετέχει η Κύπρος το καλοκαίρι του 2020

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης θα αντιπροσωπευθεί στα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα της FIBA με τρεις αναπτυξιακές Εθνικές Ομάδες.

Η Εθνική Εφήβων θα αγωνιστεί στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών Κ18 Β’ Κατηγορίας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 24 Ιουλίου μέχρι τις 2 Αυγούστου στην Οραδέα της Ρουμανίας.

Η Εθνική Παίδων θα συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών Κ16 Β’ Κατηγορίας, από τις 13 μέχρι τις 22 Αυγούστου, στην Σόφια της Βουλγαρίας, ενώ η Εθνική Νεανίδων θα αγωνιστεί στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18 Γ’ Κατηγορίας, το οποίο θα διεξαχθεί στην Ανδόρα από τις 28 Ιουλίου μέχρι τις 2 Αυγούστου.

Θυμίζουμε επίσης πως μετά από απόφαση του Δ.Σ. της FIBA Europe, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Γυναικών Μικρών Χωρών θα πραγματοποιηθεί στην Λευκωσία από τις 30 Ιουνίου μέχρι τις 5 Ιουλίου, με την συμμετοχή των Μάλτα, Λουξεμβούργο, Νορβηγία, Ανδόρα, Γιβραλτάρ, Ιρλανδία και Κύπρου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ