aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΣυνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών καλαθοσφαιριστής που έπαιξε στην Κύπρο

Συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών καλαθοσφαιριστής που έπαιξε στην Κύπρο

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΑΒΡΙΗΛ

Συνελήφθη στην Αμερική για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ο Τζάρετ Άλμπερτ Χάρτ (πρώτος στην φώτο από αριστερά).

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αμερική της ιστοσελίδας rdnewsnow.com, ο πρώην καλαθοσφαιριστής του Κεραυνού αντιμετωπίζει τρεις κατηγορίες. Της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών, καθώς επίσης και για κομπίνα που απέφερε κέρδος άνω των 5.000 δολαρίων. Ο 37χρόνος αθλητής κλήθηκε να παρουσιαστεί ενώπιον δικαστηρίου στις 16 Αυγούστου.

Όπως αναφέρουν τα Μέσα Ενημέρωσης της Αμερικής, ο Χάρτ σε έλεγχο της αστυνομίας «πιάστηκε» κατά τη διάρκεια ανταλλαγής εμπορεύματος ναρκωτικών στις 10 Ιουλίου.

Ο γεννημένος στο Λονδίνο πρώην καλαθοσφαιριστής και νυν αθλητής του χόκεΐ αγωνίστηκε στην Κύπρο και συγκεκριμένα στον Κεραυνό Στροβόλου για δύο χρονιές (2007-2008, 2008-2009) μάλιστα, κατέκτησε με την ομάδα του Στροβόλου και ένα πρωτάθλημα (2007-2008).

Επίσης ο Χαρτ, μετά το πέρασμα του από την Κύπρο αγωνίσθηκε και με τα χρώματα της ΑΕΚ Αθηνών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ