aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΣυνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής Γυναικών μπάσκετ Κ-16

Συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής Γυναικών μπάσκετ Κ-16

Η Εθνική Γυναικών Κ16 της Κύπρου συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει της συμμετοχής της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ16 Γ’ Κατηγορίας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 16 μέχρι τις 21 Ιουλίου 2019 στην Μολδαβία.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πραγματοποιεί καθημερινές προπονήσεις, με στόχο την καλύτερη δυνατή προετοιμασία του πριν συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, στο οποίο θα έχει στόχο την καλή πορεία και τις θετικές εμφανίσεις.

Στην προετοιμασία της Εθνικής συμμετέχουν αυτή την στιγμή 16 καλαθοσφαιρίστριες, οι οποίες είναι οι: Ζίττη Χαρά (ΕΝΑΔ), Θωμά Μιχαέλα (Α.Ο. Αραδίππου), Κοντού Κατερίνα (Κεραυνός), Κοντού Νικολέττα (Κεραυνός), Κυπριανού Ιωάννα (ΕΘΑ), Κυριάκου Παναγιώτα (Κεραυνός), Λάμπρου Γιώτα (Ανόρθωση), Οδυσσέως Φαίδρα (Άρης), Παναϊντέ Άντρα (Ζήνωνας), Παπαλλά Δήμητρα (ΑΠΟΠ), Σαββίδου Ανθή (Ζήνωνας), Σιαμπουλλή Γεωργία (Youth Stars), Στυλιανίδη Σοφία (ΑΕΛ), Σωκράτους Όλγα (Άρης), Σωτηρέλη Μαρία (Ζήνωνας), Τορναρίτη Κατερίνα (Ζήνωνας).

Ομοσπονδιακή τεχνικός της Εθνικής Γυναικών Κ16 είναι η Δωρίνα Ιωαννίδου, με βοηθό προπονήτρια την Γαλάτια Αγιομαμίτη.  Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα η Κύπρος θα αγωνιστεί στην α’ φάση στον β’ όμιλο, έχοντας αντίπαλους την Σκοτία, την Μάλτα και την Ουαλία. Στον α’ όμιλο θα αγωνιστούν οι Γεωργία, Μολδαβία και Γιβραλτάρ. Οι δύο πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο θα αναμετρηθούν στην συνέχεια για την ημιτελική φάση, ενώ θα ακολουθήσει ο τελικός.

Το πρόγραμμα της Εθνικής Κύπρου για την α’ φάση θα έχει ως εξής:

Τρίτη 16 Ιουλίου: Σκοτία – Κύπρος

Τετάρτη 17 Ιουλίου: Κύπρος – Μάλτα

Πέμπτη 18 Ιουλίου: Ουαλία – Κύπρος

Βρείτε εδώ περισσότερες φωτογραφίες από την προετοιμασία της Εθνικής Γυναικών Κ16!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ