aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Συνέχεια με τους δεύτερους αγώνες της σειράς

Πανέτοιμες για τον δεύτερο μεταξύ τους αγώνα για την ημιτελική φάση των πλέι οφ της ΟΠΑΠ Basket League, παρουσιάζονται οι ομάδες του Παραλιμνίου και της Πετρολίνα ΑΕΚ. Το Παραλίμνι θα φιλοξενήσει στο Αυγόρου την ομάδα της Λάρνακας, στις 19:00, σε παιχνίδι που και οι δύο ομάδες θέλουν το νικηφόρο αποτέλεσμα.

Στο πρώτο παιχνίδι της σειράς, που έγινε την Τρίτη, η ΑΕΚ επικράτησε με 83-61 στο «Κίτιον» και έκανε το 1-0 στις νίκες. Οι Λαρνακείς είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη και στο δεύτερο παιχνίδι, με το Παραλίμνι να θέλει να κάνει την έκπληξη για να ισοφαρίσει τη σειρά σε 1-1.

Η ομάδα που θα φτάσει στις τρεις νίκες θα προκριθεί στους τελικούς, όπου θα συναντήσει τη νικήτρια ομάδα από το ζευγάρι Κεραυνός – ΑΠΟΕΛ, που θα αναμετρηθούν αύριο στον δεύτερο αγώνα, με τους γαλαζοκίτρινους να είναι γηπεδούχοι. Στο πρώτο ματς επικράτησε η ομάδα του Στροβόλου. Η σημερινή αναμέτρηση θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω live streaming από την ιστοσελίδα της ΚΟΚ, σε μία παραγωγή του Alfa Sports TV.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ