aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑ' Κατηγορία Μπάσκετ ΚύπρουΣυναρπαστικοί αγώνες στην 7η στροφή της ΟΠΑΠ Basket League

Συναρπαστικοί αγώνες στην 7η στροφή της ΟΠΑΠ Basket League

Με συναρπαστικές αναμετρήσεις, για την 7η αγωνιστική, θα συνεχιστεί η ΟΠΑΠ Basket League ανδρών. Δύο παιχνίδια θα διεξαχθούν απόψε (19:00). Στη Λεμεσό, ο Απόλλων φιλοξενεί στο γήπεδό του την ΕΘΑ Έγκωμης.

Και οι δύο ομάδες έχουν μέχρι στιγμής από δύο νίκες στο πρωτάθλημα και θέλουν να φύγουν με το ροζ φύλλο αγώνος από την μεταξύ τους αναμέτρηση, ώστε να ανέβουν στον βαθμολογικό πίνακα. Στο άλλο ματς της βραδιάς, ο πρωτοπόρος Κεραυνός υποδέχεται στο «Κώστας Παπαέλληνας» την Ένωση Νέων Παραλιμνίου (Cytavision 4).

Οι ερυθροκίτρινοι μετρούν πέντε νίκες μέχρι στιγμής και θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους όπου με νίκη θα διατηρηθούν στην 1η θέση της βαθμολογίας. Από την άλλη η ΕΝΠ, η οποία μετράει τρεις νίκες, θα ταξιδέψει στον Στρόβολο με μοναδικό σκοπό την έκπληξη και τη νίκη.

Οι βυσσινί έχουν αποδείξει πως και φέτος έχουν κτίσει μία δυνατή ομάδα που μπορεί να κοντράρει κάθε αντίπαλο και έχουν ως στόχο το θετικό αποτέλεσμα. Τα άλλα δύο παιχνίδια της αγωνιστικής θα πραγματοποιηθούν αύριο (19:30). Η ΕΚΑ ΑΕΛ θα υποδεχθεί τον ΑΠΟΕΛ, ενώ στη CBF Arena η Ομόνοια θα κοντραριστεί με την Πετρολίνα ΑΕΚ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ