aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΣυνάντηση του ΠΑΣΚ με τους καλαθοσφαιριστές στη Λεμεσό

Συνάντηση του ΠΑΣΚ με τους καλαθοσφαιριστές στη Λεμεσό

Ο σύνδεσμος των Κυπρίων καλαθοσφαιριστών καλεί τους καλαθοσφαιριστές από την Λεμεσό και την Πάφο να βρεθούν στο κλειστό του Καλογερωπούλιου Γυμνασίου την Παρασκευή (03/07) με σκοπό να τους ενημερώσει για τις τελευταίες εξελίξεις στην καλαθόσφαιρα, αλλά και οτιδήποτε άλλο μπορεί να τους απασχολεί.

Αναλυτικά:

«Ο ΠΑ.Σ.Κ επιθυμεί να γνωστοποιήσει στους Καλαθοσφαιριστές/ Καλαθοσφαιρίστριες εκ Λεμεσού και Πάφου τα ακόλουθα:

Την Παρασκευή (03/07/2020) και ώρα 20:00 θα λάβει χώρα η πρώτη οργανωμένη συνάντηση Καλαθοσφαιριστών/Καλαθοσφαιριστριών στο κλειστό γήπεδο Καλογεροπούλιου Γυμνασίου. Σκοπός της συνάντησης, μεταξύ άλλων, η ενημέρωση αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο της Κυπριακής Καλαθόσφαιρας, η ανταλλαγή απόψεων για διάφορα θέματα και/η προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Καλαθοσφαιριστές, είτε αυτοί αγωνίζονται στην Α´ Κατηγορία είτε στην Β´Κατηγορία και η ενημέρωση σχετικά με το άμεσο αλλά και το μακροπρόθεσμο πλάνο του Συνδέσμου.

Απώτερος σκοπός μας η μεγαλύτερη δυνατή συσπείρωση του Συνδέσμου και κατά συνέπεια η εγγραφή όσο το δυνατόν περισσότερων μελών. Ένας δυνατός ΠΑ.Σ.Κ αποτελεί βασικό συστατικό στοιχείο για την αναγέννηση της Κυπριακής Καλαθόσφαιρας. Θα σας περιμένουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ