aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΣυνάντηση ΚΟΚ με τον Γενικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ

Συνάντηση ΚΟΚ με τον Γενικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 21 Ιανουαρίου συνάντηση στα γραφεία του Ανορθωτικού Κόμματος Εργαζόμενου Λαού (ΑΚΕΛ) συνάντηση ανάμεσα στην ηγεσία του κόμματος και της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης. Η ΚΟΚ εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο, Ανδρέα Μουζουρίδη, το μέλος του Εκτελεστικού   Συμβουλίου, Νικόλα Παπακώστα, και τον Γενικό Διευθυντή, Άθω Αντωνίου.

Εκ μέρους του ΑΚΕΛ παρευρέθηκε ο Γενικός Γραμματέας, Άντρος Κυπριανού, και ο επικεφαλής της Αθλητικής Επιτροπής του ΑΚΕΛ, Μιχάλης Κούβαρος.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα, όπου η αντιπροσωπεία της ΚΟΚ παρουσίασε όλες τις δράσεις της Ομοσπονδίας, από την ημέρα όπου ξεκίνησε την θητεία του το νυν Διοικητικό Συμβούλιο, τόσο στο επίπεδο των τοπικών διοργανώσεων, όσο και σε επίπεδο εθνικών ομάδων. Παράλληλα αναλύθηκε η εξωτερική πολιτική που ακολουθείται εκ μέρους της ΚΟΚ, καθώς και οι συνεργασίες με άλλες εθνικές ομοσπονδίες.

Τέλος, συζητήθηκαν θέματα που αφορούσαν τον προϋπολογισμό της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, όσο αφορά τα χρήματα που δίνονται ως χορηγία στην ΚΟΚ εκ μέρους του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ