aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

“Στρατηγός” Λίνος Γαβριήλ!

Ήρθε στο ξεκίνημα της σεζόν με το ρεκόρ της Πετρολίνα ΑΕΚ στο 0-2. Όχι απλά κατάφερε να καλύψει το χαμένο έδαφος, αλλά βγήκε και πρώτος, καθώς δεν έγινε ούτε μια ήττα επί των ημερών του στην πρώτη φάση. Παράλληλα, είχε να διαχειριστεί και την ευρωπαϊκή πορεία, που ήταν εντυπωσιακή, χωρίς να έχει σε μεγάλο αριθμό αγώνων την κολόνα της ομάδας της Λάρνακας, Πρίμοζ Μπρέζετς!

Στη β’ φάση, η πορεία ήταν επίσης εκπληκτική. Η μοναδική ήττα ήρθε προς το τέλος στην έδρα του Κεραυνού, μετά από έναν επεισοδιακό αγώνα με διακοπή και αποβολές. Ούτε οι τιμωρίες των Ιάκωβου Παντελή και Παναγιώτη Τρισόκκα πτόησαν την ΑΕΚ, που συνέχισε ακάθεκτη.

Με σήμα-κατατεθέν τη σοβαρότητα και την προσήλωση στην άμυνα, ξεπέρασε χωρίς να χάσει ούτε ένα ροζ φύλλο το εμπόδιο του πιο φορμαρισμένου από ποτέ, Απόλλωνα, φτάνοντας στους τελικούς με τον ΑΠΟΕΛ.

Εκεί, όλοι είχαν να θυμούνται τον τελικό του Κυπέλλου, όπου οι γαλαζοκίτρινοι είχαν επικρατήσει μετά από ένα συγκλονιστικό, διαφήμιση του μπάσκετ ματς, κατακτώντας στο τρόπαιο.

Οι Λαρνακείς πείσμωσαν ακόμα περισσότερο και αν κερδίσουν στο τρίτο ματς της σειράς στο Κίτιον θα τελειώσουν την χρονιά, όντας αήττητοι κόντρα στον ΑΠΟΕΛ στο πρωτάθλημα, με επτά ροζ φύλλα. Ήδη έχουν “έξι στα έξι” και τους παρουσιάζεται η ευκαιρία να τελειώσουν τη δουλειά στο γήπεδό τους.

Ο Λίνος Γαβριήλ σαν πραγματικός στρατηγός, οδηγεί την ομάδα του εκ του ασφαλούς, με το repeat να βρίσκεται πλέον κοντά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ