aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΣτόχος: Η βελτίωση στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα

Στόχος: Η βελτίωση στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρία της νεοσυσταθείσας επιτροπής «Ρύθμιση αναπτυξιακών πρωταθλημάτων», στην οποία προέδρευσε ο κ. Γιώργος Πέτσας, μέλος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Στην επιτροπή συμμετείχαν εκ μέρους του Συνδέσμου Προπονητών Καλαθοσφαίρισης Κύπρου ο κ. Αντώνης Ρουσσάκης και ο κ. Τάκης Μιραλλάης, όπως και οι προπονητές Δημήτρης Δεληχρήστος, Σάκης Πασάς, Μιχάλης Μιχαήλ, Κυριάκος Γιαγκουλής, Νίκος Λαμπρίας και Γιάννος Παντελίδης. Εκ μέρους της ΚΟΚ στην επιτροπή συμμετείχε ο Γενικός Διευθυντής, κ. Άθως Αντωνίου.

Στην συνεδρία που πραγματοποιήθηκε ανάλυση των υφιστάμενων αναπτυξιακών πρωταθλημάτων, ενώ συζητήθηκαν ιδέες για την δημιουργία μακροχρόνιου πλάνου που αφορά τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα.

Παράλληλα, έγιναν συζητήσεις σχετικά με πιθανές αλλαγές, ρυθμίσεις και τροποποιήσεις στους κανονισμούς και στην δομή, που μπορούν να πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα. Η επιτροπή ανανέωσε το ραντεβού της, για νέα συνάντηση η οποία θα πραγματοποιηθεί το επόμενο διάστημα.

Ο κ. Πέτσας καλωσόρισε τα μέλη της επιτροπής και τα ευχαρίστησε που αποδέχτηκαν την πρόσκληση. Παράλληλα, ανέφερε την σημαντικότητα αυτής της επιτροπής, αφού θα δημιουργήσει την βάση και το μακροχρόνιο πλάνο των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ