aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Στην Αυστρία η Εθνική Νεανίδων

Για την Αυστρία αναχωρεί αύριο η Εθνική Νεανίδων, η οποία θα λάβει μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Γυναικών Κ18 Β’ Κατηγορίας. Η κυπριακή ομάδα είχε κερδίσει την άνοδό της πέρσι στην Β’ Κατηγορία, μετά την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που είχε πραγματοποιηθεί στη Μάλτα. Η ομάδα μας θα μετέχει στον 1ο όμιλο, μαζί με τα αντίστοιχα συγκροτήματα της Γεωργίας, της Ισλανδίας, της Πορτογαλίας, της Ρουμανίας και της Φινλανδίας.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Αλέξης Λεκισβίλης, μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ και αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας μας. «Το σίγουρο είναι ότι θα μας περιμένει μια πολύ δύσκολη προσπάθεια στην Αυστρία. Θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε τρεις πολύ δυνατές ομάδες, από τις πέντε στον όμιλό μας, ενώ θεωρώ ότι τα συγκροτήματα της Γεωργίας και της Ισλανδίας είναι στο μέτρο των δικών μας δυνάμεων και επομένως θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε το θετικό αποτέλεσμα από τα δύο αυτά παιχνίδια», είπε και πρόσθεσε:

«Πάμε στην Αυστρία με στόχο να παλέψουμε για το ό,τι καλύτερο δυνατό σε όλους τους αγώνες, ανεξάρτητα από τη δυναμική του κάθε αντιπάλου και αυτό, ώστε να φθάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Πρωταρχικός μας στόχος ωστόσο παραμένει η παραμονή στην Β’ κατηγορία, σε συνδυασμό με μία θετική εικόνα από την ομάδα μας στο παρκέ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ