aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROPE CUPΣτη Βουλγαρία για το «διπλό»

Στη Βουλγαρία για το «διπλό»

Ο Κεραυνός αντιμετωπίζει απόψε (20:00 στη Βουλγαρία την Μπαλκάν για την 5η αγωνιστική του FIBA Europe Cup. Η κυπριακή ομάδα έχει ήδη εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρόκρισή της στη δεύτερη φάση της ευρωπαϊκής διοργάνωσης, ωστόσο θέλει να επιστρέψει στην Κύπρο με το νικηφόρο αποτέλεσμα, για να παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι της πρωτιάς στον όμιλο.

H Μπαλκάν αγωνίζεται στην πόλη Μπότεβγκραντ και το γήπεδό της έχει 3.200 θέσεις. Την περσινή χρονιά τερμάτισε στην 6η θέση του πρωταθλήματος της χώρας της, ενώ έφθασε μέχρι την ημιτελική φάση του κυπέλλου. Προπονητής της είναι ο Νεμπότσια Βίντιτς.

Μέχρι στιγμής στο FIBA Europe Cup η Μπαλκάν δεν έχει πετύχει κάποια νίκη και βρίσκεται στην τελευταία θέση του ομίλου. Αξίζει να σημειωθεί πως η αναμέτρηση θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω live streaming από το κανάλι της FIBA στο YouTube, ενώ θα υπάρξει αναμετάδοση και στην ιστοσελίδα της ΚΟΚ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ