aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROPE CUPΣτη μάχη του Europe Cup Κεραυνός και ΑΠΟΕΛ

Στη μάχη του Europe Cup Κεραυνός και ΑΠΟΕΛ

Διπλή εκπροσώπηση στο Europe Cup, με τον Κεραυνό και τον ΑΠΟΕΛ να ρίχνονται απόψε στη μάχη των ευρωπαϊκών τους υποχρεώσεων. Ο Κεραυνός υποδέχεται (19:00) στο γήπεδο του την Τσβόλε, περσινή πρωταθλήτρια Ολλανδίας.

Οι «ερυθροκίτρινοι» θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στο FIBA Europe Cup, ώστε να κτίσουν «βάσεις» πρόκρισης για την συνέχεια του θεσμού. Η Τσβόλε αποτελεί μία ισχυρή ομάδα, που ταξίδεψε στην Κύπρο για τη νίκη.

Ο δεύτερος εκπρόσωπος μας, ο ΑΠΟΕΛ θα αρχίσει εκτός έδρας τις υποχρεώσεις του στο Euro cup, με τους «γαλαζοκίτρινους» να ταξιδεύουν στο Κόσοβο για να αντιμετωπίσουν την Σίγκαλ Πρίστινα (20:00), την ομάδα που κατέκτησε την περσινή χρονιά το πρωτάθλημα στην χώρα της.

Και οι δύο ομάδες θα προσπαθήσουν να ξεκινήσουν νικηφόρα τις υποχρεώσεις τους στον θεσμό. Ο ΑΠΟΕΛ καλείται να αγωνιστεί σε μία δύσκολη έδρα και απέναντι σε μία ισχυρή ομάδα που τα τελευταία χρόνια πραγματοποιεί θετική πορεία στην Ευρώπη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ