aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROPE CUPΣτη μάχη της Ευρώπης Κεραυνός και ΑΠΟΕΛ

Στη μάχη της Ευρώπης Κεραυνός και ΑΠΟΕΛ

Ημέρα για τους Ευρωπαίους μας στην καλαθόσφαιρα η σημερινή, με τις δύο ομάδες να ρίχνονται στη μάχη για την 3η αγωνιστική της α’ φάσης του FIBA Europe Cup.

Πρώτος χρονικά (19:00) θα ανοίξει τον χορό ο Κεραυνός, ο οποίος θα υποδεχθεί στο «Κώστας Παπαέλληνας» στο Στρόβολο την Κάπφενμπεργκ Μπουλς από την Αυστρία. Η κυπριακή ομάδα μετρά μέχρι στιγμής μία νίκη και μία ήττα στον όμιλό της και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την έδρα της για να πάρει το δεύτερό της φύλλο αγώνος, που θα της δώσει περισσότερες πιθανότητες πρόκρισης στη συνέχεια του θεσμού. Η αναμέτρηση θα μεταδίδεται ζωντανά από την Cytavision και μέσω live streaming από το κανάλι της FIBA στο YouTube και σε αναμετάδοση από την ιστοσελίδα της ΚΟΚ.

Δύο ώρες αργότερα (21:00) θα είναι η σειρά του ΑΠΟΕΛ να δοκιμαστεί εκτός έδρας απέναντι στη Μέντι Μπαϊρόιτ στη Γερμανία. Οι «γαλαζοκίτρινοι», που δεν έχουν καταφέρει ακόμα να πετύχουν κάποια νίκη, έχουν πάλι δύσκολη αποστολή, όμως θα επιδιώξουν την εκτός έδρας νίκη, ώστε να μπορέσουν να παραμείνουν ζωντανοί στο κυνήγι της πρόκρισης. Το παιχνίδι θα μεταδίδεται ζωντανά από το κανάλι της FIBA στο YouTube και σε αναμετάδοση από την ιστοσελίδα της ΚΟΚ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ