aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Σπουδαία κίνηση με Πασιαλή! (δηλώσεις)

Σπουδαία μετεγγραφή ανακοίνωσε ο ΑΠΟΠ, ο οποίος έκανε δικό του τον 22χρονο διεθνή Ιωάννη Πασιαλή.

Αναλυτικά: «BOOM! Η ομάδα μας ανακοινώνει την μεταγραφή του 22χρονου Κύπριου διεθνούς καλαθοσφαιριστή Ιωάννη Πασιαλής, ο οποίος αγωνίζεται στις θέσεις των ψηλών και έρχεται για να στελεχώσει την ομάδα των Ασωνίτη και Πολεμίτη με κοινό στόχο μια καλύτερη πορεία στην φετινή Basket League».

Ακολουθούν πιο κάτω οι πρώτες του δηλώσεις: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρίσκομαι στην ομάδα του ΑΠΟΠ την επόμενη χρονιά. Στόχος μου είναι να φτάσω στο μέγιστο των δυνατοτήτων μου και μαζί με τους συμπαίκτες μου να βοηθήσουμε ώστε ο ΑΠΟΠ να έχει μια ακόμη καλύτερη πορεία στο πρωτάθλημα της Basket League. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του ΑΠΟΠ για το ενδιαφέρον που έδειξαν στο πρόσωπο μου. Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στον κόσμο της ομάδας σε ένα γεμάτο “Άκης Κλεάνθους” καθώς πιστεύω ότι ο κόσμος μας θα είναι ο 6ος μας παίκτης την φετινή χρονιά βοηθώντας μας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και ευελπιστώ σε μια άριστη συνεργασία με την νέα μου ομάδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ