aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΣΠΚΚ: Ενημέρωση και συνάντηση με ΚΟΚ

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Συνδέσμος Προπονητών Καλαθοσφαίρισης Κύπρου με αποδέκτες τους προπονητές/μέλη του.

Αναλυτικά:

«Συνάδελφε/Συναδέλφισσα,

Από τις πρώτες αποφάσεις που πήρε το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΠΚΚ, ήταν να ενεργεί πάντοτε μέσα στα πλαίσια της διαφάνειας παρέχοντας ενδελεχή ενημέρωση στα μέλη μας σχετικά με τις όποιες ενέργειες του Συμβουλίου και ταυτόχρονα να δημιουργήσει τα απαραίτητα κανάλια επικοινωνίας, δίνοντας σε όλους το βήμα για να εκφράσετε τις απόψεις, εισηγήσεις και προβληματισμούς σας.

Αποφασίσαμε ότι οι συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου θα είναι ανοικτές προς όλους. Θα μπορείτε να παρευρεθείτε στις συνεδριάσεις μας, όχι ως απλός θεατής, αλλά να λάβετε μέρος και να εκφράσετε την άποψη σας για τα θέματα της Ημερήσιας Διατάξεις που θα συζητηθούν και που θα έχετε εκ των προτέρων πληροφορηθεί, μετά από δική μας ενημέρωση.

Κάνοντας αρχή, θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε ότι τη Δευτέρα 28 Αυγούστου, μετά από δικό μας γραπτό αίτημα, συναντηθήκαμε με τον Πρόεδρο Λούη Δημητρίου και τον Γενικό Διευθυντή Άθω Αντωνίου με σκοπό τη συζήτηση θεμάτων που απασχολούν τον ΣΠΚΚ και τους προπονητές μέλη μας καθώς επίσης και θέματα της καλαθόσφαιρας που επηρεάζουν τα μέλη του Συνδέσμου μας.

Συγκεκρικριμένα, θέσαμε προς συζήτηση τα ακόλουθα:

1. Συμμετοχή του ΣΠΚΚ στις Επιτροπές της ΚΟΚ όπου λαμβάνονται αποφάσεις σχετικά με τις αναπτυξιακές ηλικίες, πρωταθλήματα.

2. Συμμετοχή του ΣΠΚΚ στη διαδικασία καθορισμού κριτηρίων και διαδικασίας πρόσληψης Ομοσπονδιακών Προπονητών (όχι στην απόφαση ποιοι θα προσληφθούν).

3. ΕΣΥΑΑ

4. Ταυτότητα Προπονητή

Η συζήτηση και η ανταλλαγή απόψεων διεξήχθη μέσα σε θετικό κλίμα και ευελπιστούμε ότι οι εισηγήσεις μας προς την ΚΟΚ θα υιοθετηθούν. Περισσότερες λεπτομέρειες για τις θέσεις μας σε όλα τα θέματα θα σας δώσουμε αφού πρώτα έχουμε τις απαντήσεις της ΚΟΚ επί των εισηγήσεων μας.

Συνάδελφε/Συναδέλφισσα,

Ευελπιστούμε σε συνεργασία μαζί σας με σκοπό την βελτίωση των συνθηκών που εργάζεται ο Κύπριος Προπονητής καθώς επίσης και την επίλυση των όποιων προβλημάτων εμφανίζονται. Ο σεβασμός προς τον συνάδελφο μας θα φέρει και το σεβασμό προς το πρόσωπο μας.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου ΣΠΚΚ,
Αντώνης Ρουσσάκης
Πρόεδρος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ