aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROPE CUPΣκέφτεται ξανά «ευρωπαϊκά» ο Κεραυνός

Σκέφτεται ξανά «ευρωπαϊκά» ο Κεραυνός

Σε ευρωπαϊκούς ρυθμούς επιστρέφει ο Κεραυνός, μετά το νικηφόρο αγώνα του Σαββάτου (21/10) απέναντι στον ΑΠΟΕΛ για τη 2η αγωνιστική της ΟΠΑΠ Basket LeagueΤην Τετάρτη 25 Οκτωβρίου ο Κεραυνός υποδέχεται στο Στρόβολο την BC Balkan της Βουλγαρίας για τη 2η αγωνιστική του ομίλου και με νίκη η ομάδα του Χριστόφορου Λειβαδιώτη θα βελτιώσει το ρεκόρ της στο 2-0, το οποίο παράλληλα θα φέρει την ομάδα σε πλεονεκτική θέση για πρόκριση στη β’ φάση ομίλων και στους τελευταίους «16» της διοργάνωσης.

Οι πρωταθλητές μπήκαν με τον πιο ιδανικό τρόπο στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση της FIBA, μετά τη μεγάλη νίκη στις Βρυξέλλες με 68-58 απέναντι στην BasicFit του Βελγίου την Τρίτη 17 Οκτωβρίου για την 1η αγωνιστική του δ΄ ομίλου του FIBA Europe CupΤο τζάμπολ της αναμέτρησης με την BC Balkan, στο κλειστό «Κώστας Παπαέλληνας» είναι προγραμματισμένο για τις 19:00 της Τετάρτης 25 Οκτωβρίου. Η βουλγάρικη ομάδα προέρχεται από ήττα την 1η αγωνιστική, χάνοντας από την ουγγρική Kormend εντός έδρας με 84-83.

Ο προπονητής Χριστόφορος Λειβαδιώτης μίλησε για τους στόχους του Κεραυνού στην Ευρώπη: «Το είπα από την αρχή της διοργάνωσης, οι ομάδες του ομίλου μας είναι πολύ κοντά σε ό,τι αφορά τη δυναμικότητα τους και μπορεί ο οποιοσδήποτε να κερδίσει τον οποιονδήποτε. Ο στόχος μας είναι να καταφέρουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση, στους «16», όπου πλέον θα πάμε σε άλλα μονοπάτια». Στον Κεραυνό, που ήδη έδωσε τρία ευρωπαϊκά παιχνίδια τη φετινή χρονιά, έχοντας αντιμετωπίσει τη ρωσική Άφτοντορ στον α΄ προκριματικό του Basketball ChampionsLeague, ξεκίνησαν ήδη προετοιμασία για τον αγώνα της Τετάρτης.

«Το παιχνίδι με τους Βούλγαρους θα κριθεί στην άμυνα και στον έλεγχο του ρυθμού. Η αντίπαλος είναι μια ομάδα που της αρέσει να τρέχει. Από την πλευρά μας δεν πρέπει να τους αφήσουμε να κάνουν το παιχνίδι τους», τονίζει ο Λειβαδιώτης. Το κάταγμα στο χέρι που υπέστη ο Γιώργος Νεοφύτου στον αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με την ΑΕΚ, τον έχει θέσει νοκ-άουτ για τις επόμενες εβδομάδες. Από την άλλη, ο Άρης Κορωνίδης πήρε λεπτά κόντρα στον ΑΠΟΕΛ μετά το τράβηγμα στο Βέλγιο και είναι στη διάθεση του Λειβαδιώτη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ