aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Σε ζωντανή μετάδοση το  «ΠΑΦΟΣ ΟΠΑΠ 3×3»

Η μεγάλη αθλητική διοργάνωση του καλοκαιριού στην Πάφο πλησιάζει, και άπαντες στην παραλιακή πόλη της Κύπρου κινούνται σε ρυθμούς «3×3». Το θέαμα αναμένεται να είναι συναρπαστικό κατά την διάρκεια του διημέρου 4 και 5 Ιουνίου, με συμμετέχοντες από όλη την Κύπρο.

Πέραν των καλαθοσφαιριστών και καλαθοσφαιριστριών που θα δώσουν το παρών τους στην εκδήλωση, μεγάλη αναμένεται να είναι και η προσέλευση του κόσμου, για να παρακολουθήσει από κοντά τους συναρπαστικούς αγώνες, οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν μπροστά από το Μεσαιωνικό Κάστρο της Πάφου.

Όσοι δεν θα μπορέσουν να παραβρεθούν στην Πάφο για να παρακολουθήσουν από κοντά τους αγώνες, θα μπορούν να το κάνουν μέσω διαδικτύου, αφού όλο το «Πάφος ΟΠΑΠ 3×3» θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω live streaming από την ιστοσελίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης στο www.basketball.org.cy σε μία παραγωγή του Alfa Sports TV, σε συνεργασία με την ιστοσελίδα CyprusBasket.Net.

Όσοι και όσες ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο «Πάφος ΟΠΑΠ 3×3», μπορούν να το κάνουν διαδικτυακά μέσω της ιστοσελίδας www.basketball.org.cy. Το ποσό που πρέπει να πληρωθεί για την εγγραφή μίας ομάδας έχει οριστεί στα 60 ευρώ μαζί με στολές, ενώ όσες ομάδες έχουν αθλητικό υλικό από προηγούμενες διοργανώσεις 3×3, τότε θα μπορούν να εγγραφούν με 30 ευρώ. Για περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ή στο τηλέφωνο 22-449830.

Στο «Πάφος ΟΠΑΠ 3×3» θα υπάρχουν τρεις κατηγορίες. Η πρώτη κατηγορία είναι οι άντρες, με κάθε ομάδα να έχει δικαίωμα χρησιμοποίησης μέχρι δύο καλαθοσφαιριστών που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ ανδρών Α’ Κατηγορίας κατά την αγωνιστική περίοδο 2015-16.

Η δεύτερη κατηγορία είναι για Άντρες ηλικίας κάτω των 16 ετών, γεννηθέντες από το 2000 και μετά. Όσο αφορά στην τρίτη κατηγορία, αυτή θα είναι για γυναίκες, με δικαίωμα συμμετοχής  απεριορίστου αριθμού καλαθοσφαιριστριών που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ γυναικών την αγωνιστική περίοδο 2015-16.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ