aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROPE CUPΡίχνεται στη μάχη κόντρα στην Μπαλκάν

Ρίχνεται στη μάχη κόντρα στην Μπαλκάν

Η νέα ευρωπαϊκή πρόκληση του Κεραυνού είναι προ των πυλών. Οι πρωταθλητές αντιμετωπίζουν απόψε (19:00) στο «Κώστας Παπαέλληνας» τη βουλγαρική Μπαλκάν στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου στο FIBA Europe.

Οι πρωταθλητές, που μπήκαν με τον πιο ιδανικό τρόπο στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση της FIBA, μετά τη μεγάλη νίκη στις Βρυξέλλες απέναντι στη βελγική Μπέισικ-Φιτ, θέλουν να ζευγαρώσουν τις νίκες τους για να βρεθούν σε πλεονεκτική θέση για πρόκριση στη β΄ φάση ομίλων και στους «16». Η αντίπαλος των ερυθροκίτρινων προέρχεται από ήττα στην πρεμιέρα της διοργάνωσης.

Ο προπονητής Χριστόφορος Λειβαδιώτης μίλησε για τους στόχους του Κεραυνού στην Ευρώπη: «Οι ομάδες του ομίλου μας είναι πολύ κοντά σε ό,τι αφορά τη δυναμικότητά τους και μπορεί ο οποιοσδήποτε να κερδίσει τον οποιονδήποτε. Ο στόχος μας είναι να καταφέρουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση, στους «16», όπου πλέον θα πάμε σε άλλα μονοπάτια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ