aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ρέθυμνο: Η κυπριακή (τού) παροικία!

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Ίσως και να αργήσαμε λίγο να το αναφέρουμε, αλλά είναι ένα γεγονός πρωτόγνωρο για τα κυπριακά καλαθοσφαιρικά δεδομένα. Το γεγονός ότι σε μία ομάδα που θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α1′ εθνικής κατηγορίας θα υπάρχουν τρεις Κύπριοι, δηλαδή ο προπονητής και δυο παίκτες!

Πρόκειται για το Ρεθύμνο, που ως γνωστό επέλεξε τον Αντώνη Κωνσταντινίδη για το πηδάλιο της τεχνικής ηγεσίας, την ίδια στιγμή που αν δει κανείς το ρόστερ της κρητικής ομάδας, θα δει ότι υπάρχουν και δυο δικά μας παιδιά. Πρόκειται για τους Κρίστοφερ Ραζή και Ανδρέα Χριστοδούλου. Σίγουρα ένα τέτοιο γεγονός (που χωρίζεται εις… τριπλούν) δεν είναι και λίγο πράγμα και είναι κάτι που αντανακλά θετικά για την καλαθόσφαιρα μας.

Αρχίζοντας από τον Αντώνη Κωνσταντινίδη, έχουμε εκφράσει και άλλες φορές τη βεβαιότητα, ότι θα κάνει σκληρή δουλειά στην Κρήτη, κάτι που του ανεβάζει κατακόρυφα τις πιθανότητες να αφήσει ένα επιτυχημένο έργο στην ομάδα.

Για τον Ανδρέα Χριστοδούλου (που ως γνωστόν έχει ελληνική υπηκοότητα, αλλά δεν παύει να είναι δικό μας παιδί) τα πράγματα εξελίσσονται πολύ καλά και ας μη ξεχνάμε ότι πίσω από τον παίκτη αυτό βρίσκεται… κότζαμ Ολυμπιακός!

Τέλος, για τον Κρίστοφερ Ραζή, ξέρουμε πολύ καλά ότι είναι ένα παιδί που δουλεύει σκληρά, έχει πείσμα και αυτοπεποίθηση και όταν έλθει η στιγμή που θα κληθεί να δείξει την αξία του, πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ