aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ψάχνει για καρέ παικτών στο εξωτερικό

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Στην αναζήτηση τεσσάρων ξένων παικτών βρίσκονται στον Κεραυνό μιας και η μια από τις πέντε διαθέσιμες θέσεις είναι ήδη κατειλημμένη από την περασμένη αγωνιστική περίοδο. Πρόκειται για τον Μπάρκερ, που είχε ήδη υπογράψει συμβούλιο και για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο με τους ερυθροκίτρινους και από τη στιγμή που ο εν λόγω παίκτης δικαίωσε τις προσδοκίες όλων στον Κεραυνό, δεν θα υπήρχε λόγος να φύγει και να ψάχνουν τον τον αντικαταστάτη του.

Πάμε όμως παρακάτω: Όπως είχαμε αναφέρει σε πρόσφατο μας ρεπορτάζ, στον Κεραυνό θα ήθελαν να κρατήσουν κάποιους από τους ξένους παίκτες της περασμένης χρονιάς. Ωστόσο αυτό, δεν είναι και το ευκολότερο πράγμα, μιας και προτάσεις έρχονται από παντού για τους παίκτες αυτούς. Όλα αυτά συμβαίνουν τη στιγμή που ο Χριστόφορος Λειβαδιώτης συλλέγει στοιχεία και πληροφορίες από το εξωτερικό, πάντα σε συνεννόηση με τη διοίκηση.

Από εκεί και πέρα, πρέπει να αναφερθεί ότι στον Κεραυνό, έχει κλείσει το κεφάλαιο της ντόπιας αγοράς με την προσθήκη του Λοϊζίδη. Αυτό από τη στιγμή που ο κορμός των Κύπριων παικτών, θα συνεχίσει και του χρόνου στην ερυθροκίτρινη ομάδα. Στον Κεραυνό θεωρούν ότι το ντόπιο υλικό που (θα) διαθέτει η ομάδα , είναι ικανό για να αντεπεξέλθει στο βάρος των «βεβαρυμμένων» απαιτήσεων της νέας χρονιάς, που θα περιλαμβάνει… Ευρώπη και συνάμα, ευθύνη διατήρησης των τοπικών κεκτημένων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ