aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Πρωτοτυπεί και ξεχωρίζει ο ΑΠΟΠ

Τεράστια επιτυχία σημείωσε το τουρνουά καλαθόσφαιρας που διοργάνωσε ο ΑΠΟΠ στην άμμο. Το ιστορικότερο σωματείο της Πάφου, ο ΑΠΟΠ, συνεχίζει να προσφέρει καινοτόμες και φρέσκιες ιδέες στο Αθλητισμό και στο αθλητικό κοινό όπως ήταν η επιτυχημένη διοργάνωση του beach basketball στην παραλία της Γεροσκήπου.

Να θυμίζουμε ότι ο ΑΠΟΠ πέραν από την πρωτοποριακή αυτή διοργάνωση η οποία δεν έχει ξανά γίνει στην Κύπρο από κανένα άλλο σωματείο ξεκίνησε ήδη τoν προγραμματισμό του για τη νέα χρονιά έχοντας δέκα αγωνιστικά τμήματα καλαθόσφαιρας σε όλα τα επίπεδα, ενώ έτοιμο είναι σχεδόν και το Τμήμα Καλαθοσφαίρισης με τροχοκαθίσματα δείχνοντας ότι ο αθλητισμός και το ευ αγωνίζεσθαι είναι για όλους.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο ΑΠΟΠ έχοντας ένα σύγχρονο προπονητικό πλάνο, πλούσιο σε δραστηριότητες, μοναδικές εκδηλώσεις και πολλές εκπλήξεις για τη νέα χρονιά διαθέτει στις τάξεις του αναγνωρισμένους προπονητές των Εθνικών Ομάδων Κύπρου καθώς και  διεθνείς καλαθοσφαιριστές και καλαθοσφαιρίστριες σε όλα τα επίπεδα.

Με την ευκαιρία αυτή το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου υπενθυμίζει ότι οι εγγραφές για τις ακαδημίες ξεκίνησαν και όσοι θέλουν να ενταχθούν στη μεγάλη οικογένεια του ΑΠΟΠ μπορούν να πάρουν περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνώντας στα τηλέφωνα 99200620 και 99529249.

Δείτε χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από τη διοργάνωση σε video, καθώς και πλούσιο φωτορεπορτάζ με δράση από τα παιχνίδια (οι φωτογραφίες και το βίντεο είναι από την ιστοσελίδα Cyprusbasket.net):

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ