aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Πρωτοφανείς οι προσπάθειές μας»

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Αισιόδοξος μεν, αλλά προβληματισμένος δε, παρουσιάζεται ο πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθόσφαιαρας Λούης Δημητρίου, όσον αφορά στο μέλλον της Κυπριακής καλαθόσφαιρας, της οποίας ο «καθρέπτης», είναι το πρωτάθλημα των μεγάλων, αυτό της 1ης Κατηγορίας.

Ως γνωστόν, ο ΑΠΟΠ επισημοποίησε την απόφαση του να «μεγαλώσει», τη στιγμή που και η ΑΕΛ  αναμένεται ότι θα πράξει το ίδιο μέχρι την Τετάρτη. Για το θέμα της προσπάθειας για αύξηση των ομάδων της 1ης Κατηγορίας, συνομιλήσαμε με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας και μας εξέφρασε τις θέσεις του.

«Οι προσπάθειες που κάναμε αυτό το καλοκαίρι, είναι πρωτοφανείς για τα δεδομένα της ΚΟΚ και εννοώ τα οικονομικά. Είχαμε ως στόχο την αύξηση των ομάδων και αυτό έγινε, από τη στιγμή που η ΚΟΚ θα βοηθήσει τα σωματεία που ανέβηκαν», μας ανέφερε ο κ. Δημητρίου.

Και τόνισε: «Όλα αυτά, μας κάνουν αισιόδοξους για το μέλλον του αθλήματος, ταυτόχρονα όμως είμαστε και προβληματισμένοι, γιατί θα πρέπει η πολιτεία να δώσει μεγαλύτερη βοήθεια προς το άθλημα. Είναι μια κατεύθυνση στην οποία έχουμε ασκήσει έντονες πιέσεις με στόχο η καλαθόσφαιρα, όχι μόνο να πάρει αυτό που της αξίζει, αλλά και να βρεθεί ξανά εκεί που της αξίζει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ