aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠρωταθλητής εφήβων ο Αχιλλέας Καϊμακλίου

Πρωταθλητής εφήβων ο Αχιλλέας Καϊμακλίου

Το Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Ανδρών Κ18 Α’ Κατηγορίας κατέκτησε ο Αχιλλέας Καϊμακλίου, ο οποίος επικράτησε εκτός έδρας του Όλυμπου μέσα στην Αγλαντζιά με 73-52, κάνοντας το 2-1 στην σειρά των τελικών, κατακτώντας έτσι τον τίτλο!

Το παιχνίδι ήταν κυρίως ισορροπημένο στην έναρξη του, με τους γηπεδούχους να καταφέρνουν με το φινάλε της πρώτης περιόδου να προηγηθούν με 19-16. Στην συνέχεια η ομάδα του Λούη Σιακαλλή ανέβασε στροφές και κατάφερε μέχρι την ολοκλήρωση του ημιχρόνου να προηγείται με 38-24.

Στο τρίτο δεκάλεπτο είδαμε ξανά ένα ισορροπημένο παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να σημειώνουν από δώδεκα πόντους και το σκορ να οδηγείται στο 50-36 υπέρ των φιλοξενούμενων. Ο Αχιλλέας ήταν καλύτερος και στο τέταρτο δεκάλεπτο, καταφέρνοντας να φέρει το σκορ στο τελικό 73-52.

Κορυφαίος του αγώνα ήταν  ο Γιώργος Τρετιάκοβ με 26 πόντους (1 τρίποντο). Εξαιρετικός ήταν επίσης για τους νικητές ο Δημήτρης Γεωργακούδης με 15 πόντους (2 τρίποντα). Από τον Όλυμπο διακρίθηκε ο Ανδρέας Χειμώνας που πέτυχε 20 πόντους (3 τρίποντα).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ