aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Πρωταράς ΟΠΑΠ 3×3»: Άρχισαν οι εγγραφές

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν τα πρώτα δύο «ΟΠΑΠ 3×3» που πραγματοποιήθηκαν σε Πάφο και Λάρνακα, ήρθε η σειρά του Πρωταρά να φιλοξενήσει τη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση του καλοκαιριού. Αυτή θα είναι η 4η διαδοχική χρονιά όπου θα πραγματοποιηθεί το «Πρωταράς ΟΠΑΠ 3×3», το οποίο αναμένεται και φέτος να παρακολουθήσουν χιλιάδες φίλοι της καλαθόσφαιρας.

H διοργάνωση του «ΟΠΑΠ 3×3» χρόνο με τον χρόνο γίνεται πιο εντυπωσιακή, ενώ σε αυτή συμμετέχουν καλαθοσφαιριστές και καλαθοσφαιρίστριες από ολόκληρη την Κύπρο, με σκοπό την πρωτιά και τη διεκδίκηση συμμετοχής στο ευρωπαϊκό «3×3 Challenger» της νέας περιόδου, με όλα τα έξοδα να είναι πληρωμένα.

Οι εγγραφές άρχισαν ήδη και όσοι ενδιαφέρονται να εγγραφούν μπορούν να το κάνουν μέσα από την ιστοσελίδα της ΚΟΚ. Για περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ή στο τηλέφωνο 22-449830.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ