aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Πρόσθεσε τρεις ξένους, έπονται άλλοι δύο…

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Κάτοικοι Πάφου θα είναι την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο οι Τζούνιορ Λομόμπα, Στεφάν Μπονό και Τζέιμς Μίλικεν! Ποιοι είναι αυτοί; Πρόκειται για την τριάδα ξένων παικτών τούς οποίους απέκτησε ο ΑΠΟΠ και επομένως θα ενισχύσουν την προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα της Πάφου, στην παρθενική της παρουσία στο πρωτάθλημα καλαθόσφαιρας 1ης κατηγορίας!

Ο Λομόμπα, είναι 24 ετών, έχει ύψος 1,95μ. και αγωνίζεται στη θέση του σμολ-φόργουοντ. Ο Μπονό είναι 30 ετών, έχει ύψος 1,78μ. και θα είναι ο βασικός πόιντ-γκαρντ του ΑΠΟΠ, ενώ ο Μίλικεν είναι 24 ετών, έχει ύψος 1,88μ. και αγωνίζεται στη θέση του σούτινγκ-γκαρντ. Η απόκτηση των τριών καλαθοσφαιριστών γνωστοποιήθηκε κατά τις πρωινές ώρες του Σαββάτου, όταν στα γραφεία του ΑΠΟΠ έφθασαν υπογεγραμμένα τα συμβόλαιά τους.
Ωστόσο, η ενίσχυση από την ξένη αγορά δεν τελειώνει εδώ για τους κυανόλευκους.

Ο ΑΠΟΠ θα εξαντλήσει το δικαίωμα απόκτησης ξένων παικτών (μέχρι πέντε), ενώ να αναφέρουμε ότι εντός των προσεχών ημερών αναμένεται ότι θα ολοκληρωθούν και οι προσπάθειες απόκτησης δυο ακόμη ξένων παικτών. Ο ένας θα αγωνίζεται στη θέση του πάουερ-φόργουοντ και ο άλλος θα καλύψει τη θέση του σέντερ.

Η ανακοίνωση από πλευράς ΑΠΟΠ: «Το καλαθοσφαιρικό σωματείο ΑΠΟΠ καλωσορίζει στην οικογένεια του τους Stefan Aaaron Bonneau, James Lee Miliken και Albert Junior Lomomba. Οι τρεις Αμερικάνοι καλαθοσφαιριστές θα ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας μας φέτος και θα την βοηθήσουν να διεκδικήσει το καλύτερο στο Πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας. Να τους ευχηθούμε καλή επιτυχία τόσο σε ομαδικό όσο και σε ατομικό επίπεδο με υγεία πάνω από όλα. Η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας έχει ξεκινήσει με μεθοδικότητα και σωστό προγραμματισμό υπό την επίβλεψη του προπονητή μας Αντώνη Δημητρίου. Από μια πρώτη γεύση που πήραμε, η χρονιά αναμένεται συναρπαστική».

Στην φωτογραφία, από αριστερά προς δεξιά: Σωτήρης Γεωργιάδης (Αντιπρόεδρος), Stefan Aaaron Bonneau, Χρίστος Μιχαήλ (Πρόεδρος), James Lee Miliken και Albert Junior Lomomba…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ