aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Πράσινο εμπόδιο για τον Κεραυνό

Με τέσσερις αναμετρήσεις οι οποίες αναμένεται να είναι συναρπαστικές θα συνεχιστεί η δράση στην ΟΠΑΠ Basket League, για τη 19η αγωνιστική της. Δύο παιχνίδια θα πραγματοποιηθούν σήμερα και δύο αύριο.

Στον Στρόβολο ο Κεραυνός θα υποδεχθεί σήμερα (19:00) την Ομόνοια. Η ομάδα του Στροβόλου θέλει οπωσδήποτε τη νίκη απέναντι στην Ομόνοια, αφού έχει ως στόχο να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Από την άλλη, οι «πράσινοι» που είναι στην 6η θέση, θα πάνε στο στάδιο «Κώστας Παπαέλληνας» με ανεβασμένη ψυχολογία για να κυνηγήσουν την έκπληξη.

Η ΕΚΑ ΑΕΛ θα υποδεχθεί σήμερα (16:00) στο «Νίκος Σολομωνίδης» την Ένωση Νέων Παραλιμνίου. Στις μεταξύ τους αναμετρήσεις φέτος οι δύο ομάδες μετρούν από μία νίκη, συνεπώς εάν η ΕΝΠ επικρατήσει της ΑΕΛ θα την ξεπεράσει στον βαθμολογικό πίνακα, παρόλο που οι δύο ομάδες θα είναι ισόβαθμες. Η αναμέτρηση αναμένεται να είναι συναρπαστική, ανάμεσα σε δύο ομάδες που θα τα δώσουν όλα για τη νίκη.

*Αύριο η ΕΘΑ θα φιλοξενήσει στο στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος» Ελευθερία την Πετρολίνα ΑΕΚ (16:00) και ο Απόλλωνας θα υποδεχθεί τον ΑΠΟΕΛ (16:00) στο «Apollon Arena».

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (18 αγώνες): Κεραυνός 32, ΑΕΚ 32, ΑΠΟΕΛ 28, Απόλλων 27, ΕΘΑ 26, Ομόνοια 24, ΕΚΑ ΑΕΛ 24, Παραλίμνι 23.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ