aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση της Εθνικής γυναικών

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση της Εθνικής γυναικών

Σε εξαιρετικό κλίμα τα είπανε στο «Ολυμπιακό Μέγαρο» τα μέλη της Εθνικής Γυναικών, στην πρώτη τους συνάντηση και γνωριμία με το προπονητικό τιμ. Τόσο οι καλαθοσφαιρίστριες, όσο και το τεχνικό επιτελείο έδειξαν να ανυπομονούν για να ξεκινήσουν δουλειά και να προσφέρουν το καλύτερο δυνατό για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Η νέα τεχνικός της ομάδας, Κάλια Παπαδοπούλου, μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΚ μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης:

«Σε πάρα πολύ καλό κλίμα έγινε η πρώτη συνάντηση της Εθνικής μας. Όλες οι κοπέλες δήλωσαν παρών και με πολλή αισιοδοξία αναμένουμε την πρώτη προπόνηση. Αναμένουμε όπως υλοποιηθούν οι προσπάθειες που γίνονται από την Ομοσπονδία για να συμμετέχει η ομάδα μας στους ΑΜΚΕ και να γίνει μία αρχή για το μέλλον για να κρατάμε την Εθνική ομάδα σε εγρήγορση».

Από τις πιο έμπειρες καλαθοσφαιρίστριες της Εθνικής Γυναικών είναι η Ζώη Αθανασίου, που επίσης μίλησε στο Γραφείο Τύπου της ΚΟΚ, τονίζοντας πως ανυπομονεί να πιάσει δουλειά:

«Εμείς ανυπομονούσαμε για αυτή την κλήση. Έγινε μία πολύ καλή συνάντηση με όλες τις κοπέλες και πιστεύω πως το νέο προπονητικό τιμ είναι αρκετά δυνατό. Ανυπομονούμε να μπούμε στο παρκέ».

Τέλος, η νεαρή Ελένη Πηλακούτα, η οποία είδε για πρώτη φορά το όνομα της σε κλήση της Εθνικής Γυναικών, μόλις στα 16 της χρόνια, δήλωσε χαρούμενη για την νέα πρόκληση στην καριέρα της:

«Εμείς που είμαστε οι πιο νεαρές της ομάδας θέλουμε να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το καλύτερο από την Εθνική μαζί με την βοήθεια των πιο μεγάλων κοπελών αλλά και των προπονητών μας. Είναι μεγάλη τιμή για εμάς που είμαστε στην κλήση και θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ