aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Πόσο μπορεί να βοηθήσει η CYTA

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Η Αρχή τηλεπικοινωνιών Κύπρου, δεν είναι απλά ο χορηγός της επικοινωνίας στον τόπο μας, τα τελευταία χρόνια έχει επεκταθεί και ως ο κύριος χορηγός του δημοφιλέστερου αθλήματος στην Κύπρο, που είναι το ποδόσφαιρο.

Εδώ και χρόνια, όμως, προβάλλει και την καλαθόσφαιρα και ενώ μας απομένουν δυο 24ωρα πριν από την έναρξη του νέου πρωταθλήματος, εκδόθηκε και το (ευχάριστο) ανακοινωθέν, που έχει να κάνει με τις ζωντανές μεταδώσεις που θα καλύψει η CYTA, παιχνιδιών της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου. Είναι σίγουρα μια ευχάριστη εξέλιξη αυτή, από τη στιγμή που το δεύτερο δημοφιλέστερο άθλημα, κατά τα τελευταία χρόνια… υπέφερε (και ακόμη υποφέρει) σε ότι αφορά στην προβολή του.

Μέσα, λοιπόν, από αυτήν την κίνηση που θα γίνει φέτος (και που όπως αντιλαμβάνεται κανείς, θα είναι κατά πολύ μεγαλύτερης έκτασης σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά), κερδισμένες θα βγουν και οι δυο πλευρές. Τόσο ο οργανισμός, όσο και το άθλημα της καλαθόσφαιρας.

Όσον αφορά στη CYTA, θα βγει κερδισμένη, από τη στιγμή που θα κάνει δική της και τη… δεύτερη κορυφή του κυπριακού αθλητισμού (ειδικά σε μιαν εποχή που ο ανταγωνισμός εντείνεται σε όλους τους τομείς, όπως δηλαδή και στο δικό της).

Όσο για το άθλημα; Τα νεαρά παιδιά που ασχολούνται με την καλαθόσφαιρα (και είναι κατά πολύ περισσότερα απ` όσο πολλοί υπολογίζουν) έχοντας την ευκαιρία να παρακολουθούν ζωντανό το αγαπημένο τους άθλημα, αυτόματα αποκτούν ένα τεράστιο ερέθισμα γι να συνεχίσουν, ελπίζοντας ότι θα έλθει η μέρα, που οι κάμερες θα στραφούν πάνω τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ