aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠλούσια εβδομάδα για τον καλαθοσφαιρικό ΑΠΟΠ

Πλούσια εβδομάδα για τον καλαθοσφαιρικό ΑΠΟΠ

Πλούσια και εποικοδομητική από κάθε άποψη ήταν η εβδομάδα που πέρασε για το ιστορικό σωματείο ΑΠΟΠ. Το σωματείο πραγματοποίησε την περασμένη εβδομάδα με τεράστια επιτυχία το 8ο Basketball Camp το οποίο φέτος ήταν αφιερωμένο στη μνήμη του Τάκη Ζηνιέρη και έγινε με τη συμμετοχή του έλληνα διεθνούς μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού, Νίκου Παππά.

Στο ΑΠΟΠ Basketball Camp συμμετείχαν δεκάδες παιδιά τα οποία είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα μυστικά της καλαθόσφαιρας και να μάθουν όλα όσα πρέπει να ξέρει ένας επαγγελματίας αθλητής σε θέματα διατροφής, γυμναστικής, υγιεινής ζωής και πολλά άλλα.

Η εβδομάδα έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο για τον ΑΠΟΠ αφού οι αθλητές της ακαδημίας στις ηλικίες ανδρών U-14 και U-16 αγωνίστηκαν σε φιλικά διεθνή παιχνίδια με τις αντίστοιχες της Campville του Λιβάνου αποκτώντας σημαντικές εμπειρίες και παραστάσεις από αναμετρήσεις με ομάδες του εξωτερικού.

Με την ευκαιρία το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΠΟΠ θέλει να ευχαριστήσει όλους τους συντελεστές του Basketball Camp και κυρίως τους χορηγούς που συνέβαλαν στην μεγαλύτερη δυνατή επιτυχία.

Το καθιερωμένο πλέον Basketball Camp του ΑΠΟΠ διοργάνωσε φέτος το σωματείο σε συνεργασία με τον Δήμο Πάφου, ενώ μέγας χορηγός ήταν ο ΟΠΑΠ Κύπρου και χορηγός η εταιρεία MINTHIS HILL Resort. Υποστηρικτής ήταν η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθόσφαιρας.

APOP-CHAMPVILLE-1

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ