aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Πλησιάζει η πρεμιέρα της ΟΠΑΠ Basket League

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της ΟΠΑΠ Basket League έχει ξεκινήσει, με τις επτά ομάδες που θα απαρτίζουν την μεγάλη κατηγορία της κυπριακής καλαθόσφαιρας, να μπαίνουν στο τελικό στάδιο προετοιμασίας τους. Θυμίζουμε πως η πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθεί από τις 13 μέχρι τις 16 Οκτωβρίου, με αναμετρήσεις που αναμένεται να είναι εκπληκτικές.

Το ντέρμπι της 1ης αγωνιστικής θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ της Πετρολίνα ΑΕΚ και του Κεραυνού. Οι δύο ομάδες έχουν ήδη αγωνιστεί μεταξύ τους στο ΟΠΑΠ Super Cup Ανδρών, όπου μετά από ένα συγκλονιστικό αγώνα, η ΑΕΚ πήρε την νίκη με 79-78 και κατέκτησε τον τίτλο. Εντυπωσιακές ήταν και οι περσινές αναμετρήσεις των δύο ομάδων, που είχαν τεθεί αντιμέτωπες τόσο στους τελικούς του πρωταθλήματος, όσο και στον τελικό κυπέλλου.

Παράλληλα θα διεξαχθούν δύο ακόμα δυνατά παιχνίδια. Η ΕΘΑ Έγκωμης θα υποδεχτεί στο «Τάσσος Παπαδόπουλος Ελευθερία» της την Ένωση Νέων Παραλιμνίου, ενώ ο ΑΠΟΕΛ θα φιλοξενήσει στο Λευκόθεο τον Απόλλωνα. Ρεπό για την 1η αγωνιστική θα έχει ο ΑΠΟΠ Πάφου, η νέα ομάδα του πρωταθλήματος, η οποία θα πραγματοποιήσει την πρώτη της εμφάνιση στην ιστορία της στα «σαλόνια» της κυπριακής καλαθόσφαιρας στην 2η αγωνιστική, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 20 μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου.

Η αύξηση των ομάδων σε επτά κατά την φετινή περίοδο είναι ένα αρκετά θετικό στοιχείο για την ΟΠΑΠ Basket League, στην οποία αναμένουμε να δούμε συναρπαστικές αναμετρήσεις καθ’ όλη την διάρκεια της σεζόν.

Πατήστε εδώ για να δείτε το ολοκληρωμένο πρόγραμμα της Α’ Φάσης της ΟΠΑΠ Βasket League

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ