aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑ' Κατηγορία Μπάσκετ ΚύπρουΠλέι οφ: Επίκειται συνάντηση των τεσσάρων προέδρων

Πλέι οφ: Επίκειται συνάντηση των τεσσάρων προέδρων

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Πρόκειται για μία πολύ ευχάριστη όσο και πλήρως διασταυρωμένη πληροφορία, την οποία και μεταφέρουμε. Μετά από πρωτοβουλία ατόμου που βρίσκεται στον χώρο του αθλήματος της καλαθόσφαιρας, επίκειται συνάντηση μεταξύ των προέδρων των τεσσάρων ομάδων που θα αγωνισθούν στην ημιτελική φάση των πλέι-οφ.

Την παραπάνω πληροφορία επιβεβαιώσαμε, κατόπιν επικοινωνιών που είχαμε και με τους τέσσερις προέδρους, δηλαδή από πλευράς Κεραυνού με τον Πάρη Παπαέλληνα, από την ΑΕΚ τον Ανδρέα Λευκαρίτη, από τον ΑΠΟΕΛ τον Χριστόφορο Ποταμίτη και από το Παραλίμνι τον Θωμά Θωμά.

Η συνάντηση πρόκειται να πραγματοποιηθεί στα τέλη της εβδομάδας, κατόπιν της αναβολής των πρώτων αγώνων για τα πλέι οφ (που, όπως πληροφορούμαστε, θα αρχίσουν στις αρχές ή στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας). Απομένει να διευθετηθεί η ακριβής ημέρα, όπως και το μέρος που θα πραγματοποιηθεί. Θα είναι παρόντες μόνο οι τέσσερις πρόεδροι.

Στις συζητήσεις που είχαμε με τους τέσσερις προέδρους, μας είπαν με ένα στόμα ότι προέχει το καλό του αθλήματος, να αρχίσουν και να τελειώσουν ομαλά τα επερχόμενα πλέι οφ, καθώς είναι με ευχαρίστηση και οι τέσσερις που αποδέχθηκαν τη σχετική πρόσκληση. Όλα αυτά αποτελούν δίχως άλλο μιαν πολύ ευχάριστη εξέλιξη, ειδικά μετά τα όσα πρόσφατα έγιναν, τα οποία στενοχώρησαν τους φίλους της καλαθόσφαιρας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ