aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠέρασε νικηφόρα από τον Άγιο Δομέτιο ο Κεραυνός

Πέρασε νικηφόρα από τον Άγιο Δομέτιο ο Κεραυνός

Ο Κεραυνός ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Γυναικών, όπου επικράτησε δύσκολα της Ύδρα Ασφαλιστική ΕΝΑΔ με 62-58, μέσα στον Άγιο Δομέτιο. Το παιχνίδι είχε συναρπαστική εξέλιξη, με την ΕΝΑΔ να μπαίνει πιο δυνατά και να προηγείται με 20-7 στην πρώτη περίοδο.

Έπειτα ο Κεραυνός ισορρόπησε και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου μείωσε στον πόντο την διαφορά (34-33), με την ΕΝΑΔ να ανοίγει την διαφορά ξανά στους οκτώ πόντους (52-44) έως το τέλος της γ’ περιόδου. Η ομάδα του Στροβόλου έκανε την ανατροπή στο τέλος και έφυγε με την νίκη, με τελικό σκορ 62-58. Κορυφαία του αγώνα ήταν η Χαρά Ρουσσάκη με 20 πόντους (5 τρίποντα).

Αυτή ήταν η 12η φετινή νίκη για τις «ερυθροκίτρινες» σε 14 αναμετρήσεις, φτάνοντας έτσι τους 26 βαθμούς. Για την ΕΝΑΔ ήταν η τέταρτη φετινή ήττα, σε 14 αγώνες.  Στα άλλα δύο παιχνίδια της αγωνιστικής, είχαμε νίκες για την Πετρολίνα ΑΕΚ και τον Απόλλωνα, κόντρα στον ΑΠΟΕΛ (61-49) και στην Αναγέννηση Γερμασόγειας (32-38) αντίστοιχα. Ρεπό για την 17η αγωνιστική είχε η C2S ΑΕΛ.

Τα αποτελέσματα

Πετρολίνα ΑΕΚ – ΑΠΟΕΛ 61-49

Αναγέννηση Γερμασόγειας – Απόλλωνας 32-38

Ύδρα Ασφαλιστική ΕΝΑΔ – Κεραυνός 58-62

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ