aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Πένθος στην μπασκετική Ένωση, «έφυγε» ο Μαρίνοφ

Τον θάνατο του Βαλεντίν Μαρίνοφ θρηνεί το Παραλίμνι και η μπασκετική Ένωση. Ο εκλιπών είχε διατελέσει προπονητής της ΕΝΠ επί σειρά ετών οδηγώντας την ομάδα σε μεγάλες επιτυχίες, ενώ έμαθε το άθλημα σε εκατοντάδες παιδιά.

Η ανάρτηση της Ένωσης: «RIP coach Valentin Marinov ❤️❤️. O επί σειρά ετών προπονητής μας απεβίωσε χθες και ο μπασκετικός κοσμος του Παραλιμνίου εκφράζει τα θερμότερα συλληπητηρια στην οικογένεια του. Από το ανοικτό στο σωματείο και το κλειστό στο γυμνάσιο έμαθε μπάσκετ σε εκατοντάδες παιδιά και οδήγησε την ομάδα μας σε επιτυχίες και την άνοδο στην 1ης κατηγορία 2 φορές, στην 4η θέση στο πρωτάθλημα 1ης κατηγορίας το 1998/99 και την εφηβική ομάδα στον πρώτο της τελικό το 1992-93. Πέραν από αποδεδειγμένα καλός προπονητής ένας εξαιρετικός παιδαγωγός και άνθρωπος που αγάπησε και αγαπήθηκε από όλους όσοι είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ