aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑ' Κατηγορία Μπάσκετ ΚύπρουΠέφτει η αυλαία σε «Νίκος Σολομωνίδης» και «Κώστας Παπαέλληνας»

Πέφτει η αυλαία σε «Νίκος Σολομωνίδης» και «Κώστας Παπαέλληνας»

Μετά από τη μικρή διακοπή λόγω της διοργάνωσης του 9oυ ΟΠΑΠ All Star Game, η δράση επιστρέφει στην ΟΠΑΠ Basket League για την 11η αγωνιστική, η αυλαία άνοιξε με αναμετρήσεις την Τρίτη (Απόλλων – Ομόνοια 96-81 και ΑΠΟΕΛ – ΑΠΟΠ 78-63) και πέφτει σήμερα Τετάρτη (18/12), με άλλα δύο ματς που θα αρχίσουν στις 19:00. Στο «Κώστας Παπαέλληνας» στον Στρόβολο, ο Κεραυνός θα υποδεχθεί την ΕΘΑ και η ΕΚΑ ΑΕΛ θα φιλοξενήσει στο «Νίκος Σολομωνίδης» την Πετρολίνα ΑΕΚ.

Κεραυνός – ΕΘΑ

Στο στάδιο «Κώστας Παπαέλληνας» στον Στρόβολο, ο Κεραυνός θα υποδεχθεί την ΕΘΑ. Οι «ερυθροκίτρινοι» είναι αήττητοι μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, μετρώντας εννέα νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Από την άλλη η ΕΘΑ έχει πετύχει τέσσερις νίκες σε εννέα αγώνες. Ο Κεραυνός αποτελεί το φαβορί για την νίκη, με την ομάδα του Στροβόλου να επιθυμεί να διατηρηθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Από την άλλη η ΕΘΑ βρίσκεται σε ανοδική πορεία, με τρεις διαδοχικές νίκες στα τελευταία της παιχνίδια. Οι «κιτρινόμαυροι» θα προσπαθήσουν να κάνουν το διπλό στον Στρόβολο, για να φύγουν αυτοί με το ροζ φύλλο αγώνος.

ΕΚΑ ΑΕΛ – Πετρολίνα ΑΕΚ

Στη Λεμεσό η ΕΚΑ ΑΕΛ θα φιλοξενήσει στο στάδιο «Νίκος Σολομωνίδης» την Πετρολίνα ΑΕΚ. Οι «γαλαζοκίτρινοι» μετρούν δύο νίκες σε εννέα αγώνες, ενώ η ομάδα της Λάρνακας σε οκτώ αναμετρήσεις έχει πετύχει επτά νίκες. Η ΑΕΛ θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την έδρα της για να πετύχει την τρίτη της φετινή επιτυχία στο πρωτάθλημα. Από την άλλη η ΑΕΚ θα ταξιδέψει στη Λεμεσό με μόνο στόχο την εκτός έδρας νίκη, για να παραμείνει όσο πιο κοντά γίνεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ