aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Παρελθόν ο Μπάρκερ (οι δηλώσεις του Λειβαδιώτη)

Ο Κεν Μπάρκερ αποτελεί παρελθόν από τον Κεραυνό. O Αμερικανός γκάρντ ήρθε στον Στρόβολο τη σαιζόν 2015-2016 και αγωνίστηκε για τρία χρόνια με αποκορύφωμα την κατάκτηση του Πρωταθλήματος το 2017 και την εντυπωσιακή πορεία στους ομίλους του FIBA Europe Cup την χρονιά που ολοκληρώθηκε (2018).

O Κεραυνός βρήκε στο πρόσωπο του αμερικανού την πιο αξιόπιστη λύση στη θέση του πόιντ γκαρντ, ίσως την τελευταία δεκαετία, αφού οι καλαθοσφαιρικές του δεξιότητες αλλά και τα αθλητικά του προσόντα τον έκαναν να ξεχωρίζει τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση.

Χαρακτηριστική ήταν η δήλωση του προπονητή της ομάδας μας Χριστόφορου Λειβαδιώτη ο οποίος τον ζούσε καθημερινά τα τελευταία τρία χρόνια της παρουσίας του στον Στρόβολο.

«Ο Κέν θεωρώ ήταν από τους καλαθοσφαιριστές που συνέβαλαν στα μέγιστα στις επιτυχίες της ομάδας μας. Η καθημερινή του συνέπεια στις προπονήσεις, η σοβαρότητα που τον διακατείχε, πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα, ήταν το κύριο χαρακτηριστικό που τον ξεχώριζαν.

Τον εκτιμώ ιδιαίτερα αφού η αφανής δουλειά που έκανε μέσα στο παρκέ ήταν εκπληκτική και μόνο κάποιος που τον ζει καθημερινά μπορεί να αντιληφθεί την ποιότητα του καλαθοσφαιριστή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ