aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Παραμένει και η Σοφία Θεολόγου!

Ο Κεραυνός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι στο ρόστερ της ομάδας των γυναικών θα βρίσκεται για ακόμη μια καλαθοσφαιρική χρονιά η Σοφία Θεολόγου. Η Σοφία ήταν ένα σημαντικό χαρτί στην περσινή «τράπουλα» του Στυλιανίδη και πλέον ο Κύπριος τεχνικός βλέπει με ικανοποίηση να συμπληρώνεται ένα σημαντικό κομμάτι του φετινού παζλ.

Δηλώσεις παίκτριας:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω και φέτος στην οικογένεια του Κεραυνού, άλλωστε αποδείξαμε με την περσινή χρονιά ότι ο Κεραυνός είναι ομάδα που πάντα θα πρωταγωνιστεί με το αποκορύφωμα τους τρεις τίτλους που κατακτήσαμε. Φέτος θα είναι ακόμη πιο δύσκολη η χρονιά  αφού πρέπει να διατηρήσουμε τα κεκτημένα και να παραμείνουμε στη κορυφή.

Οι στόχοι είναι οι ίδιοι όπως κάθε χρόνο. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου και στον προπονητή μου και πιστεύω θα είναι ακόμη μια επιτυχημένη χρονιά για τον Κεραυνό. Να ευχηθώ καλή αρχή σε όλες τις ομάδες που ξεκινούν προετοιμασία για την νέα σεζόν, μακριά από τραυματισμούς. Κλείνοντας θέλω να ευχηθώ στην αντρική ομάδα του Κεραυνού καλή επιτυχία στην νέα προσπάθεια που κάνει στα Ευρωπαϊκά σαλόνια και στις εγχώριες διοργανώσεις».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ