aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Παραλίμνι-Κεραυνός: Υπάρχει και πάλι φαβορί…

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Το Παραλίμνι έμεινε με τρεις ξένους παικτες και αυτό επί της ουσίας διευκολύνει την προσπάθεια του Κεραυνού για να δώσει το «παρών» του στην τελική φάση των πλέι-οφ του καλαθοσφαιρικού πρωταθλήματος.

Επομένως, στο αποψινό παιχνίδι που θα γίνει στο Αυγόρου (19:30) οι ερυθροκίτρινοι είναι το φαβορί για να ζευγαρώσουν τις νίκες σε βάρος των βυσσινί και έτσι να βρεθούν σε απόσταση ακόμη μιας νίκης από τον τελικό! Όλα αυτά για τη δεύτερη αναμέτρηση στο ζευγάρι των θέσεων 1&4, μετά το εύκολο 96-65, σκορ με το οποίο ο Κεραυνός είχε νικήσει στο πρώτο παιχνίδι.

Όπως προαναφέραμε, οι ερυθροκίτρινοι είναι το λογικό φαβορί για τη νίκη, τη στιγμή πάντως που η ομάδα του Παραλιμνίου, στην τελευταία ενδεχομένως (εκτός αν κάνει την έκπληξη, οπόταν θα γίνει και τέταρτο παιχνίδι) εμφάνιση στην έδρα της, θα προσπαθήσει για το καλύτερο! Έστω και μια καλή εμφάνιση, θα αποτελέσει το επισφράγισμα της πιο επιτυχημένης χρονιάς στην ιστορία της ομάδας!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ