aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠαραλίμνι: Αποκαλυπτήρια και τιμητικές διακρίσεις

Παραλίμνι: Αποκαλυπτήρια και τιμητικές διακρίσεις

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Η καλαθοσφαιρική ΕΝΠ τίμησε όλους όσοι τη στηρίζουν και αυτό ήταν ένα διαπιστευτήριο πως στο Παραλίμνι ξέρουν να εκτιμούν! Άλλωστε, αυτός ήταν και ο απώτερος στόχος της εκδήλωσης που διοργάνωσε η διοίκηση το βράδυ της Δευτέρας στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν φορείς και άνθρωποι που στηρίζουν την ομάδα στις προσπάθειες που κάνει. Συγκεκριμένα, τιμητικής διάκρισης έτυχαν οι Δήμος Παραλιμνίου, η ΟΠΑΠ Κύπρου, η ΚΟΚ καθώς και οι Κάλλη Χατζηιωσήφ και Κυριακού Πελαγία.

Η γνωστή ερμηνεύτρια κυπριακών τραγουδιών ήταν απούσα, αλλά την αναπλήρωσε η εγγονή της (που μάλιστα απάγγειλε και ένα… τσιαττιστό, έμπνευση της γιαγιάς της)! Πέραν των τιμητικών απονομών, έγινε και η επίσημη παρουσίαση της ομάδας.

«Ήταν μια άκρως επιτυχημένη εκδήλωση», τόνισε ο πρόεδρος της καλαθοσφαιρικής ομάδας, Θωμάς Θωμά και συμπλήρωσε: «Ελπίζω αυτή η επιτυχία, να είναι ανάλογη και όσον αφορά στην προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα μας στο νεο πρωτάθλημα. Πιστεύουμε ότι έγινε πολύ καλή δουλειά και στην ομάδα επικρατεί εξαιρετικό κλίμα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ