aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Πανέτοιμη η Εθνική Κύπρου

Όλα είναι έτοιμα για την μεγάλη αναμέτρηση της Πέμπτης (23/11) για την πρώτη προκριματική φάση του Ευρωμπάσκετ 2021, με την Εθνική Κύπρου να υποδέχεται την Πορτογαλία στο «Ελευθερία» στις 19:00, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του ομίλου.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Κύπρου ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι κόντρα στους Πορτογάλους, όπου θα κυνηγήσει το θετικό αποτέλεσμα για να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του. Στον όμιλο πέραν της Πορτογαλίας και της Κύπρου αγωνίζεται και το Λουξεμβούργο, με την ομάδα που θα κατακτήσει την 1η θέση να προκρίνεται στη δεύτερη προκριματική φάση του θεσμού.

Τη μεγάλη προσπάθεια της Εθνικής Ανδρών αναμένεται να αγκαλιάσουν οι φίλοι της κυπριακής καλαθόσφαιρας, αφού υπολογίζεται πως πέραν των 3500 φιλάθλων θα δώσουν δυναμικό παρών στο Στάδιο, για να σπρώξει τους καλαθοσφαιριστές μας στην νίκη. Αξίζει να σημειωθεί πως η αναμέτρηση θα μεταδοθεί και ζωντανά από την Cytavision.

Η είσοδος του αγώνα έχει οριστεί στα 5 ευρώ, με τα ταμεία να ανοίγουν στις 18:00, μία ώρα πριν από την έναρξη της αναμέτρησης. Καλείται όλος ο κόσμος που θα δώσει το παρών του στην αναμέτρηση, να προσέλθει νωρίς στο «Ελευθερία», προς αποφυγή τυχόν δικής του ταλαιπωρίας. Οι είσοδοι του σταδίου θα ανοίξουν στις 18:00 για το φίλαθλο κοινό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ